Siyahgokyuzu Nnnur123 Mayis annesi olarak Bizimde oglusumuz oluyo sukurler olsun💙🥰 saglikla zamaninda gelsinler insallah🧿🤩
Aysuu06 deletedmom27371 Siyahgokyuzu yaa bende mayısta doğum yapacağım inşallah aynı döneme denk gelmişiz ne güzel 💙
Nnnur123 Polenpolen52 bakalım ne olucak ben başından beri erkek hissediyodum. Kesin gözüyle bakıyorum. Kese şeklinden falan ama prensesmiş 🎀
Polenpolen52 Nnnur123 ayy, bana doktor ılk emın degılım ama bu kız dedi, gecen hafta pipi gördük, doktor ben bu bebekten emın degılım sakın kıyafet alma dedı bakalım ne cıkıcak🤷🏻♀️
Nnnur123 Polenpolen52 bize de 10. Haftada erkek gibi dedi sonra hiç göstermedi. Ben artık erkeğe kesin gözüyle bakıyodum analık iç güdümle 😂 ama yanıldım bakalım sizin ne olucak haber verin
Nnnur123 Esranur_ hayırlı olsun 🥰 alışveriş yaptınız mı hiç burda görüyorum bazen insanlar çoğu şeyi almış biz daha hiçbir şey almadık 😂
Esranur_ Nnnur123 ben bebek arabası aldım kıyafet alışverişine henüz başlamadım yavaştan başlamayı düşünüyorum çünkü fiyatlar her geçen gün artıyor 😌
Polenpolen52 Nnnur123 evet canım ben bebek arabası aldım, bırkaç tane degısık degısık yenıdogan kıyafet aldım müslin örti aldım