Cennet123 6 haftalık hamileyim mide bulantısı için ne önerirsiniz yemek yiyemiyorum tiksiniyorum herşeyden
kahvesever__ Cennet123 bende öyleydim hala da devam ediyor maalesef çubuk kraker ye benim doktorum önermişti iyi de geliyor tuzlu olduğu için
Melikeakarsu Cennet123 malesef canım bu yoldan gececksin ben bi çare bulamamistim her türlü şeyi denedim Kraker yeşil elma leblebi falan filan herseyi denedim hiç bi faydası yok bu çileyi cekecen bu yoldan geçecen başka çaresi yok 11. Haftaya kadar öyle gidersin 🤷♀️🤷♀️
Cennet123 kahvesever__ Ben de kraker yiyorum yemek yiyemiyorum bebeğime birşey olacak diye korkuyorum progestan kullanıyorum o da mı etkiliyor acaba
Rmys1 Canım öncelikle Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım bendede oluyordu doktora söyledim bana PRILAM DR verdi sanada verebilir❤
kahvesever__ Cennet123 Cennet123 Cennet123 Allah’ın izniyle birşey olmaz canım yemek yemiyorsan o tok tutar en azından iyi olur miden boş kalmaktan sa dedin ilacı bilmiyorum ben yurt dışında yaşadım için