Seda5885 Deletedmom_7 2 hunde bır beta verdım artışa bakalım dedı duzenlı gıtmesı onemlı dedı eger duzenlı gıymezse hemen mudahelemızı yapalım dedı keseyı gorene kadar devamlı verdım keseuı gorduk artık gerek yok dedı
Seda5885 Deletedmom_7 3haftalıkken 157 3 hafta 4gunlukken 582 4 hafta 3gunlukken 1500lerdeydı cok cabuk artıyor zaten merak etme
Deletedmom_7 Feray6161 şimdilik iyi şükür. Ama bir süre kan vermemeye karar verdim böyle git gel zor oluyor 5 günlük gecikmede beta 32 çıktı. Bir hafta sonra gideceğim bakalım ne kadar artacak.
Feray6161 Deletedmom_7 bende 39 ile öğrenmiştim. 10 gün sonra yani bugün keseyi gördük. Zaten kanama vs yoksa sürekli kan verip strese girmeye gerek yok 🥰
cennet_kusum_ Deletedmom_7 Bn verdim ve sonuncu verişimde çok acıdı sabah yapılan iğnenin acısı akşam geçti ilk defa bu kadar çok acıdı çok şükür yükseldi ve şimdilik beta vermekden kurtuldum
Anne8484 Deletedmom_7 neden yoruyor canım..olması gereken bu zaten..Artmıyorsa dış gebelik veya kimyasal cikma ihtimaline karşı hemen randevu alirsin en erken hangi hastanede varsa. Daha bastan yorulma annelik zor
Deletedmom_7 Anne8484 ondan değil canım hastane çok uzak ağrılarım var gidip gelince bakıyorum ağrılarım artıyor bir de ordan işe gidiyorum çalışıyorum ben bir de
cennet_kusum_ Deletedmom_7 geç döllenme olmuş ondan beta geç yükselmiş olabilir adetimden 3 4 gün geçti kan verdim 2.36 çıktı 4 gün daha bekledim 117 olmuştu Bi 4 gün daha bekledim bu sefer 1167 çıktı hemşire artık yeter kesin hamilesin dedi
Anne8484 Deletedmom_7 yakında aile hekimi varsa orda da olur canim betaya brn hep aile hekiminde baktırdım 3 gün içinde artarsa aile hekimi gebelik kaydı aciyor hem sistemde
cennet_kusum_ Deletedmom_7 inşallah hayırlı haberler verirsin bekliyorum bana göre var tabi ki seni umutlandırmak istemiyorum
Deletedmom_7 Anne8484 aile hekimine gideyim diyorum yok diyor doktorum geleceksin ben de artık 2 gün değilde haftada bir salı günleri izinli olduğumda gidip kan veriyorum.