PrensS_annesi Meryems1 yatisim in yapıldigi gece ultrason da 3010 Gr demişlerdi o gece doğdu 3500 du sağlıklı olsunlar da kilosu önemli değil 🌸
Azizinannesi2 Meryems1 Her hastanenin her doktorun ultrason cihazını farklıdır ondan farkli ölçümler çıkıyor
Azizinannesi2 Hurudgn Genetik o zaman benim ilk gebeligimde bebek kilo alsın diye herşey yedim içtim oğlum 3200gram doğdu 😂😂kızı doğum yaptım iki ay önce öyle özel bişey yiyip içmedim 3300gram doğdu 😂😂
Asyaayaz1 36+2 de doğum yaptığım gün 2750 denildi ama 2940 doğdu önde gidiyordu gelişimi Allahtan bu arada gebelikte çok kaşar peyniri ve nesguik tükettim işe çok yaradı bilginiz olsun
marbling10 Meryems1 evet farkeder. cihazdan cihaza değişir. Doğduğunda genelde ultrason kilosundan daha az doğar.
MinikGrilBaby Meryems1 Doğumdan önce iri bebek teşhisi konulmuştu bize. Hemen doğuma girmeden sezeryana alınmadan önce ultrasona alındım bebeğim için 3850gr demişlerdi. Doğumda 3190gr doğdu. Son haftalarda Kaç kere girmiştim hep 3700-3800 dediler. Ama öyle doğduk. Buna da çok şükür. 🤲🏻❤️
Meryems1 marbling10 dün gittim yani 37+5 günlük 2.560 ama ondan önceki günde gittim 2550 demişti doktor mu yanlış ölçüyor anlamıyorum