Meryems1 Mesela ultrasonda 3000 kilo görünüp daha fazla veya az kiloda doğuran var mı? Bide ultrasondan ultrasona neden değişiyor bebek kilosu Bi ultrasonda 2230 görünüyor başka doktorda 2770 bu kadar farketmesi normalmi
Azizinannesi2 Meryems1 2ay önce doğum yaptım doktor 3600gorunuyor ama 3300digar dedi dediğinde oldu 3300dogdu kızım
Anneblogu Benim ilk gebeligimde 3600 dedi doktor doğuma girmeden doğdu 3.100 2-3 gün sonra 2900 düştü ödem falan gidince
NiceNice Meryems1 sıkma canını sağlığı yerinde olsun yeter kilo daha sonradan da alıyor bebekler benim kuzen 2200 doğmuştu kafası yumruğum kadar yoktu maşallahı var şimdi evlendi bile düşün artık gerisini…
babynil @Meryems1 bu iki gorunme arasinda fark var mi peki? Yani bebek kilo almis olabilir mi acaba? Ama ultrason cihazlarinin modeli yeni veya eski olmasina gore degisio. Eskilerde genellikle yanilma payi oluo
Azizinannesi2 Meryems1 Sağlıklı olsun da kilo önemli değil canımızı sıkmayın anne baba minyon ise bebekte minyon olur genetik den dolayı da olabilir ama her ultrason cihazını aynı ölçüm yapmıyor
babynil @Meryems1 kacinci haftadasiniz kac kilo suan. Ay gicik olurdum kilo soranlara ama bizimde kucuk dogcak gbi insan uzuluo
Hurudgn Meryems1 benimkide çok az canım ama cani sağ olsun sağlıklı olsun yeter illaki alçak kilo sağlıcakla kucağımıza alalım da
Hurudgn Meryems1 yedim yedim anca bana yaradı bebege aldırmadık kilo doktorda artık dedi yapcak bisey genetik olabilir dedi
Selin12- Meryems1 canım ben 2.kizimda 2580 gram dediler hatta gelişim geriliği var dedi 3110 gram doğdu gayet sağlıklıydi
Selin12- Meryems1 canım kiloya fazla takılı kalma ben doğuma girerken doktor bana bu şekilde demişti doğunca bebek gayet sağlıklı gelişim bozukluğu yok dedi