Ipekgulll Busra0147_ Canım Allah yardımcın olsun. Neden suni vermiyorlar ki burda önüne gelene zorla suni sancı yapıyorlar valla
Busra0147_ Ipekgulll sancım olmadıgı için rahmim açık degil açılmamış ta o yüzden ilk dogum oldugu için suni sancı kabul etmez miş vucut 2 3 dogum yapmış olsaydım hemen etkisini gösterirmiş dün öyle dedi doktor
dundarrmervee Busra0147_ Bence tüm yolları dene sen yine de. Hurma ye korunmasız ilişki de iyi geliyor diyorlar. Benim de yarın 40 dolacak. 41.haftada gelmemiş olursa suni sancı verecekler. Çatı darlığı falan birsey demediyse bence normal için tüm yolları dene
Busra0147_ dundarrmervee denedim hepsini dün kontrol etti açılma falan hiç bişe yok salıya kadar beklicez işte nasip ederse çok dua ettim normal olsun diye son ana kadar beklicez ilk dogum olacagı için suni sancı veremiyor rahmim açık olmadııgı için
Busra0147_ Ipekgulll sag salim dogurmamız dileğiyle annişler inşallah yawrularımıza kavuşuruz bir nefeste 🙏🤲🌸🌸
Busra0147_ Deryy doguma giriyorum 12 gibi Allahın izniyle sezeryan oluyorum mecburiyetten 🤲🙏 dualarınızı eksik etmeyiniz güzel annelerimm
Deryy Busra0147_ ayyyy ne güzel Sezeryan normal farketmez yeterki sağlıkla kavuşun Allah yardımcn olsun çok heyecanlı 😅🌸🙏