Nihan_35 Kizlar kan testi vermek için doğru sonuç için sabah akşam saat farkediyormu akşamüstü ona göre anneme gidicem beraber gidicez yoksa tek cesaret edemiyorum da🙈 bide acilde yapıyorlar dimii ☺️ tşkler 💐
freuze Nihan_35 İstediğiniz saatte kan verebilirsiniz saat farketmiyor. Acilde yapılıyor mu bilgim yok. Ben sağlık ocağında vermiştim. Hakkınızda hayırlısı inş 🥰🌿
cgdm-trzi Nihan_35 zamanı fark etmez genelde acilde yapıyorlar bi tüp kan alınıyor hayırlısı olsun hakkınızda 🌸
dilaraulusoy Nihan_35 muttemelen acilde de yaparlar. Ben laboratuvarda vermiştim kanımı sma orda da yaparlar inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde 🌸🌸
Aslylmz Farketmiyor ama takip yaparsanız bir sor akinide aynı saatlerde vermeye calısın sadece. Özellerde acilden direk giriş yapıyorlar ama devletlerde bir sıkıntı varmıs gibi gidip yaptırabiliyorsunuz. Kadındoğum hastanelerinde bile yapmıyorlar direk.
AyseNur_5 Nihan_35 ben acilde vermiştim 2 saat sonra çıkmıştı sonucu güzelim, mide bulantım ve baş dönmem var ama gebelik riskim var ona göre muayene olmak istiyorum dedim önce kan aldılar sonuca göre tedavi edelim dediler sonuçta pozitifti☺️
Nihan_35 AyseNur_5 ay ne güzel ya ins bende pozitif sonucu alırım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ins kuzum 🙏🤗 devlet acilindemi yaptrmistin peki canm
AyseNur_5 Nihan_35 amin hayatım inşallah seninde güzel haberlerini alırız hayırlısıyla 🙏🏻💗 evet kuşum devlet aciliydi
AyseNur_5 Nihan_35 Tam beklediğim tarihti hep düzenli olur adetim beklemedim hiç 15 Ağustos günü olmam gerekiyordu öğlen gidip verdim direk kanı, belki akşam adette olabilirim gözüyle baktım kuzum. Heyecan yapmamak için böyle bir yol seçtim ☺️
balbebek412 Nihan_35 saat farketmez, acilde yapiyorlar, ben ilk gebeligimde acilde yapmistim. Ama ilden ile degisir mi bilemiyorum. Hayirli haberlere insallah, allah gonlunuzce eylesin 🍀