Selindrellaa 3Aysenur33 daha doğum yapmadım ama eniştem yanındaki eczanede çalışıyo araştırma yaptı düzgün Bi hastane Akademi hastanesi Zeki Mesten işinde çok başarılı 🙏
Petunya Bir sağlıkçı olarak forum yaşam Himmet Özdemir veya Özel kliniği var doktor Filiz Çayan istediğiniz hastaneye geliyor filiz hanımda ikisini de çok beğeniyorum alanlarında
SelinYakgul Hasret47 merhabalar. Hala Aysun hocayla devam ediyor musunuz ? Memnuniyetiniz devam ediyor mu ? Doğum ücreti hakkında bilginiz var mı acaba? Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum ama 🙈
[silindi] Forum yaşam hastanesi Himmet Özdemir e gidiyorum çok memnunum çok bilgili ve başarılı bir doktor
[silindi] 3Aysenur33 24+2 deyim 2500 TL demişlerdi bir kaç ay önce epidural olursa 2900 dü yanlış hatırlamıyorsam . Ocakta fiyatlar yükselebilir ama
3Aysenur33 [silindi] Teşekkür ederim. Doğru Ocak da yükselebilir. Hayırlı, sağlıklı doğumlar diliyorum 😊
Hasret47 SelinYakgul Mrb evet devam ediyorum çok çok memnunum inanjnun pişman olmicaksiniz. Doğum ücretini sormadim henüz 4 aylık gebeyim erken diye sormadım😍
SelinYakgul Hasret47 maşallah , Rabbim tamamına erdirsin inşallah 🙏🙏 çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için 🍀🌸