MucizemE Veeeeeee Bende Miniğime Kavuştum🤱🏻👼🏼 Bende her anne gibi acaba Doğum hikayemi yaza bilecekmiyim derken çok şükür nasip oldu☺️🙏🏾 2,5 senelik evliyim ilk 1 sene bebek düşünmedik gezdik dolaştık her yere gittik artık yapacak birşey kalmadı bebek yapma kararı verdik çalışmalara başladık ama süre uzadı troid hastalığım çıktı tedavi gördüm tamam şimdi olur denildi biz tam gaz devam ettik çalışmalara ama bu sefer de yumurtalıklarım çatlıyordu fakat spermi tam içeri alacak şekilde olmuyordu doktorum ilaç verdi ilacı kullandıktan sonra çok şükür hamile kaldım☺️ Hamile olduğumu öğrendiğim de adetime daha 4 gün vardı. Sürekli test alıyordum ama sonu hüsran oluyordu pazar günü eşimle yemek yemeye dışarı çıktık arabaya bindim belim çok ağrıyor ben hamileyim dedim Çünki kendi mi çok farklı hissediyordum test alalım bir yerden dedim bugün pazar yarın alırız dedi şans eseri yemek yediğimiz yerin karşısında nöbetçi eczane vardı eşime bu bir işaret hadi dedim gittik 6 gün öncesini gösteren testten aldık hemen eve geldim testi yaptım bir de ne göreyim ikinci çizgi silik sevinçten ağlamaya başladım eşime seslendim geldi baba oluyorsun dedim adam şokk😁 test çizgisine baktı bu silik bence bozuktur dur yarın da alalım bakalım öyle sevinme hemen dedi Çünki oda artık hüsrana alışmıştı neyse iki saat geçti aradan saat oldu 10 dedim özel hastahaneye gidelim kan verelim duramıyorum yerimde gittik kan verdik gece 12 de çıkar test sonucu dediler mail atın sonucu dedik saat 00:20 de mail geldi pozitif ben ağlamaya başladım deli gibi doktoruma randevu aldım gittik hamileyim ben dedim ultrason da baktı kese var içi boş dedi iki gün sonra kan ver değerin düşük boş gebelik ola bilir sevinme hemen dedi ama benim içim çok farklı sanki orada olduğunu biliyordum dua ettim kan verdim değerim yükselmiş 6 haftalık olunca gel dedi gittik birde ne duyayım miniğimin pıt pıt atan kalbi eşimle sarılıp ağladık hem kalp atışını hemde susam tanesi bebeğimizi gördük çok şükür 🙏🏾 Kelimeler tükenmişti resmen bitmişti sadece sarılıp ağladık doktorum hayırlı olsun dedi bizden daha da çok sevindi resmen 💕 12 haftalık olduk muayene esnasında benim kızım olacak dedi eşim doktorumuz da dönüp evet gözünüz aydın kızınız olacak dedi biz yine ağlama krizleri doktorum yeter ağlamayın artık diye dalga geçiyordu bizimle 😁🙈 Neyse artık Doğum hikayeme gelelim 😅 Sürekli normal Doğum olsun diye tutturduk bizim kız 35 haftaya kadar makat gelişti doktorum düzelmezse normal olmaz dedi ben sürekli kızımla konuştum dön anneciğim normal gel diye sanki beni dinledi 35+3 de bir daha muayeneye gittik bel ağrısı çektim diye doktor normal pozisyonu almış dedi😁 37 haftamda çatı muayenesi yaptı hiç acımadı tamam dedim ben doğrurum ☺️ erken konuşmuşum sanırım 38 haftalıkken açıklık var mı diye baktı 40 haftayı bulur gelişi dedi kilosu 3200 dü ben artık bunaldım daraldım sıkıldım ağlama krizleri bel ağrısı nabzı yüksekliği delirtti beni 38+6 da doktora gittik kilosu 3700 olmuş boyu 54 cm doktor 41 haftayı da geçer kilosu da artar normal gelmesi zor kafası kanala inememiş bebek yüksekte beklersin ama sonu sezeryan olur rahmin gevşememiş dedi o zaman sezeryan olsun dedik 39+2 alalım dedi biz kalktık 39 haftada başka doktora gittik aynı şeyleri söyledi bire bir beklersin ama sonu sezeryan dedi çatı ya baktı üstü dar dedi bebek haftasını geçer oradan çıkamaz boş yere sancı yersin doktorunu dinle sezeryan ol dedi kararımızı verdik spinal sezeryan olduk çok şükür iyi geçti korku heyecan mutluluk hepsi vardı iğne yapılırken acı hiç hissetmedim sinek ısırı gibiydi sondayı uyuştuktan sonra taktılar zaten acı hissedilmiyor aradan 10 dakika bile geçmeden kızımın sesini duydum tarifi Yok Rabbim herkese o anı yaşatsın hemen yanağıma koydular bakıştık 3400 kg 50 cm dünyaya geldi miniğim doğarken su yuttuğu İçin bir saat nefes sıkıntısı yaşadı şükür iyi 🙏🏾 Sütüm hemen gelmedi az az geldi Verdik hemen mamayla takviye yaptık sarılık olmasın diye biraz benden biraz da mamadan besleniyoruz benden tavsiye yanınızda size gerçekten yardımcı olacak birileri refakatçi olarak kalsın Ablam gerçekten iki gün herşeyim oldu Çünki ilk gün kendinizde olamıyorsunuz bol bol kalkıp yürüdüm yatmadım sürekli su tükettim ve dut hoşafı tuvalete rahat çıktım gaz çıkarmak çok önemli hareket İçin acınız olsada kalkın yatmayın süt gelmese de emzirin vaz geçmeyin aldığını alır şuan ikimiz de iyiyiz ☺️ biraz uzun oldu ama ben uzun hikayeleri okumayı daha çok sevdiğim için uzun uzun yazdım bizim hikayemiz bu Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin evlatlarımızın acısını göstermesin 🙏🏾 iki gün yatış olduğu İçin 10 nlu 5li hastahane çıkışı koymuştum ekstra 2 adet tulum eldiven felan ancak yetti bebek bezi 20 adet ancak yetti pazen 2 adet koymuştum yeterli oldu pijama takımı boydan alın çok rahat oluyor direk emzirmek ve rahat yürümek için yani elinizden geldiğince bol kıyafet götürün lazım oluyor tavsiyelerim bu kadar ☺️ herkese hayırlı doğumlar
Rtpl MucizemE tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.Doktorunuz kimdi . Hangi hastanede Doğum yaptınız
[silindi] MucizemE sağlıkla büyütün rabbim hayırlı evlat etsin 🙏 inşallah bizde burada Doğum hikayemizi paylaşırız😍😍
MucizemE Rtpl teşekkür ederim darısı sizlere inşallah doktorum Esra Rahime Çabuk kızıltoprak Medicana da yaptım
Nehir35 Hiç hiç sıkılmadan okudum. Çok güzel anlatmışsınız masal gibi.Bende 37. Haftamdayım. Çok heyecanlıyım.Sağlıkla mutlulukla büyütün bebeğinizi☺️🙏
Deletedmom444 MucizemE en duygusal hikayelerden biriydi Allah herkese evladının varlığını nasip etsin hikayenin başları beni çok duygulandırdı geçmiş olsun bize de dua edin lütfen
Ipek3427 MucizemE Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıkla büyüsün☺️ Benim doğduğum gün doğmuş bu arada😀❤️
SSY MucizemE allah analı babalı büyütsün tatlım 🤗 sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla, sevgiyle büyüsün. Uzuuuuun ve güzel bir ömrü olsun inşallah. Okurken gözlerim doldu.. sana da geçmiş olsun, inşallah hemen toparlanırsın 🙏🏼
ZeynepKara MucizemE allah hayırlı evlat etsin inşallah 🙏🏻❤️ Bende dün spinal sezaryen oldum bazen bazı şeyler istediğimiz gibi gitmiyo malesef ama çok şükür bin şükür veren rabbime annelik bambaşka bi duyguymuş 😍