Merakliduygusal Bebeğim doğdu happy kids uygulamasını da indirdim fakat burdaki samimiyeti orda bulamadım. Yaşasın happy mom❤️
Merve_kucuk Merakliduygusal İlk zamanlar bana da öyle geliyordu ama şimdi artık happy kidsi daha çok seviyorum 😂😂 buraya da giriyorum tabiii
UmutsuzPolyanna Evet ya bende oğlumda indirmiştim happy kids i hiç hareket yok şimdi kızıma hamile kalınca happy mom indirdim kıpır kıpır kaynıyor djdjj🤣🤣
Merakliduygusal Merve_kucuk orda kimse cevap vermiyor sanki ya 😃 oysa biz lohusaların en cok ona ihtiyacı var 🙄
Tugba006 Ben burayı çok sevdim 🥰 tüm hamişler çok tatlı herkes birbirine destek olmaya ve yardımcı olmaya çalışıyor 💜 iyiki varsınız kızlar🌸
glskyhn22_ Merakliduygusal ozaman lohusalar bana yardım edın akıntı enfeksıyon ıcın fıtıl krem herseyı kullandım yıne bugun sumuksu bı akıntı var neden geçmez bu akıntı yardımcı olabılırmısınıx 😊😊😭
Merakliduygusal glskyhn22_ ay canım benimde cok vardı ve doguma kdar geçmedi ne yaptıysam.. şuan bilmiyorum geçti mi geçmedi mi çünkü hala kanamam var, 18günlük bi bebişim var.
glskyhn22_ Merakliduygusal ay Allah bağışlasın ınsallah gecmıstır senınkı canım bende bol bol su ıcmeye devam