Beyzan738 Kızlar özel bölgeyi jiletle alıyorum trendyoldan jelli Venüs jilet almıştım kenarları jel olunca bişey sürmeye gerek kalmıyordu .. idrar yolu enfeksiyonum olunca bişey sürme demsti doktorm o yüzden o jileti kullanıyodum ama trendyolda çok yükselmiş fiyatı onun yerine özel bölgeye bayanlar için tras jeli oluyor onu sürüp jiletle alsam sknti olurmuki kullanan varmı varsa öneriniz ne hangisini kullaniyorsunuz zararı yok yardımcı olun lütfen
Ozlem2904 Beyzan738 ben de venusu kullaniyorum (mor olan) o bolge icin ozellikle dalin sampuan kullaniyorum daha pratik olsun diye suana kadar herhangi b sikinti yasamadim
herhangibirkullanici Beyzan738 benim başka jilet kullanmaya cesaretim yok vallahi, en geç çıkartan en pürüzsüz yapan venüs. Bende turuncu olanını kullanıyorum yaklaşık üç senedir. Migrosta daha uygundu geçen, eczaneye falan da bakabilirsin internette pahalı çünkü
Zeynep_imveAnnesi Beyzan738 cnm uzadıysa duş jeli falan olur. Ama sık sık uzamadan alırsan sadece orayı ıslatıp bile keseblrsin
Beyzan738 Ozlem2904 evet o jilet şahane ama jeli bittiği için tekrar uc almam lazm ama fiyat uçmuş Dalin kullanıyorsun bı sknti yapmadı demi bende enfeksiyon olunca endişe ediyorum
Beyzan738 Ozlem2904 normal jiletler bsy surmeyince yada kaygan olmaynca almıyor ve kanatıyor acıtıyor
Ozlem2904 Beyzan738 benimkininde ucu cabuk eridi suda biraktigim icin 🤦♀️ dalinle hic b sorun yasamadim hem kaygan yapiyo hem yumusak, bir sonraki temizlikte kolaylik oluyo
Ecmdlra Yine o markanın jelsiz olanlarından alabilirsin ben onları kullanıyorum bebek yağı sürüp alıyorum ben cok memnunum