Zrnyrnakyd Bir erkek bi kız dendi bugün 18 haftalıktım gittim kız dendi 2 hafta sonra detaylı ultrason var ozman Tekrardan bakılıcak
Merve_kucuk Zrnyrnakyd Detaylıda kesin belli oluyor. 16 haftalıkken erkek dendi. 22 haftalıkken kızım olacağını öğrenmiştim
ozge07070 Papatya-Kokusu canım merak ediyordum seni cinsiyet ile ilgili önceden konuşmuştuk erkekmiymiş
mammaaa33 Merve_kucuk ben de 16yım bana da erkek dedi ama bacak arası tam gösterdi sizde de öyle miydi
ayshe54 guzelbebegimmmmm Ya bana da 15te kız dendi , 17 de erkek gibi dedi valla bilemedim erkek dönmez diyor herkes ama sizin dönmüş 😅
Esay_50 Zrnyrnakyd ilk erkek dediginde küçüktür canim yada kordon vardir onunde 18 de kesin kiz dedimi
Zrnyrnakyd Papatya-Kokusu Benimde böyle gösterildi bugün Şimdi 18 im Detaylıya giricem 2 hafta sonra bakalım ne dicekler Artık kızsa kız erkekse erkek ben bebişime bişeyler almak istiyorum
Papatya-Kokusu Papatya-Kokusu ozge07070 18+4 te böyle görmüştük işte canım detaylıdaki doktorda erkek dedi oda gösterdi ama cıktı vermemiş ben ona pek güvenemedim muayenesinide beğenmedim cunku tekrar soracağız doktora gittiğimizde birde belki başka bir doktora daha gideriz detaylı için damarda çentik var benim birde previa totalisim
Papatya-Kokusu Zrnyrnakyd Ben hala emin olamadım ya sürekli değiştiği için inanmıyorum doğuma kadar beklicem 😀
Piraye2021 Kızlar bana da detaylıya kadar ve detaylıda erkek denildi, devlet hastanesinde böbrek için girdiğim ultrasonda bebek kız da olabilir dedi böyle bir şey yaşayan var mı ?
ayshe54 guzelbebegimmmmm Tahmin edebilirim çünkü bizde kız diye deli gibi alışveriş yaptık, hepsini değiştireceğiz 😅
Madonna Başıma böyle birsey gelmedi okuyunca şaşırdım ben iki doktora gittim 17 haftadamda kesin % 99 kız dediler ve arkadaşımın erkek bakıldığında görünüş olarak kız erkek ayırt ediliyor benim göbeğim yaygın arkadaşımın top gibi 😊
guzelbebegimmmmm ayshe54 ben 25. Hafta oldum. Dün kontrolüm vardı. Hala doktoruma soruyorum net kız mi diye. Çünkü birsürü şey aldım değiştirmek zorunda olmiyim sonra😄
Papatya-Kokusu Esay_50 %90 kız demişti işte canım hiç bi zaman kesin konusamıyoruz kordon olduğu için diyordu 17-18 de iki kere kız dedi 22 de başkasıda erkek dedi