Elcnerdgn yürüyüş yasaktı karnımda sertleşme çok oluyordu vitamin lan ilaçları devamdı ama magnezyumu günde 3defa içiyorum halende içiyorum bol bol dinlendim fazla ayakta kalmam yasaktı uzanırken ayaklarım yukarıda yüksekte olacak şekilde uzandım her hafta kontroller nstler derken 35. Haftayı gördük çok şükür ondan önceki günler çok enerjiktim kalktım evi döktüm temizledim vs ve kontrole gittik doktor ultrasonla baktı her şey yolunda karnım sert değil nst istedi yine reddettim ve doktorum her ihtimale kArşı istedi ki iyikide istemiş nst ye bir bağladılar sancılar 70 80 ni gösteriyor ama ben hissetmiyorum hiçbir şey sonra açıklık muayenesi yaptılar çığlık çığlığa bir muayenenin ardından bir santim açılmam olduğu söylendi doktor yatış verdi her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yaptı bir gece hastanede kaldım 4 kilo serum yedim ve beni iyice şişirdi ayakkabım ayağıma olmuyor ve el parmaklarımı şişten kapatamıyordum çok şükür şuan iyiyiz sancı çıkmadı geçen hafta bakalım perşembe kontrolümüz var ne olacak hakkımızda hayırlısı ama bu seferde geleceği yok gibi bizim cadımız biraz yaramaz galiba 😀😂