iremo-2 Merhabalar benim kanama alanım yok ama leke geldiği için önlem amaçlı doktorum progestan verdi vajinal yolla al dedi ama ben ağızdan alsam bir skkıntı olur mu ağızdan kullanan var mı
Mervbeder iremo-2 bende aynı kanama alanım yok ama çok açık pembe akıntım geldi önlem amaçlı kullandırdı doktorum ilk iğne yapmışlardı sonra ağızdan aldım biraz uyku yapıyor bana bi sorun olmuyor mg an göre değişiyor yani hafif baş dönmesi de yapıyor
AdenEva iremo-2 ağızdan çok yan etki yapıyor vajinal kullanırsanız hem daha hızlı etki ediyor hem de yan etkisi olmuyor
OzgeSvr Ağızdan çok yan etki yapıyor midemi mahvetmişti vajinal hem daha etkili hem yan etki az demişti doktorum vajinale geçmiştik kızımda da öyle kullandım ikincide de öyle yapıyorum
Hayal_ iremo-2 Ben 5. hafta leke gördüm doktorum ağızdan almamı önerdi yan etki yapıyor bende fakat ilk aylarda rahimden tavsiye etmiyor büyük haftalarda rahimden kullanabilirsin demişti. Siz kendi doktorunuzun dediğini yapın bence.
ilossh Ben de ağızdan kullanıyorum günde üç defa baş dönmesi uyku mide bulantım oluyor ilacı içtikten sonra genelde uyuyorum
Senays iremo-2 vajinal daha etkili fakat o şekilde kullanmak bana çok zor geldi yapamadım ağızdan olursa 3 vajjnal olursa tek kullan demişti ben 3 kullaniyorum🤷♀️biraz sersemlik ve uykuda yapıyor bu şekilde
Seda5892 iremo-2 oğlumda ağızdan kullanmıştım çok şiddetli baş dönmesi yapıyordu adım atamıyodm. Şimdi vajinal kullanıyorum hem böyle daha etkiliymiş
OzgeSvr iremo-2 yok kilo vermedim ağızdan aldığımda öyle bir etki yapmadı ama midemi mahvetti baş dönmesi yaptı gerçekten yan etkisini gösteren bir ilaç
Funday35 iremo-2 ben 3 hamileliğimde de ağızdan kullandım ağızdan daha etkili oluyormuş vajinadan koysanda çoğunu dışarı atıyor canım bende yan etki yapmadı bence bi dene ağızdan