designermom kbrmhm bir arkadaş da üç hafta önce sormuş canım 8900 mesai ici 9800 mesai dişiymiş çok fazla artmış ya %100 e yakın baksana
giresun designermom muhteşem bir doktor Gebze’de gitmedigim doktor kalmadı burdan kalktım ona gittim muayene için uzak olduğu için birakmak zorunda kaldım keşke burda olsaydı 😔
designermom giresun evet canım çok iyi biri gerçekten.Şükrediyorum onunla karşılaştığıma muayenesinden çıktıktan sonra çok mutluyum diyorum eşime hep:)doktoruna rahatça soru sorabilmen onun güven verici tavırları çok onemli
designermom Zeynokaanselcuk selam canım doğum yaptın mi?Serdar hoca ile yaptıysan deneyimini paylaşır misin rica etsem bir de ücrette değişiklik olmuş mu
Berru designermom ben ayrıntılı için gittim kendisine ilk ve son oldu zaten doğum için sordum Aralık ayıydı .mesai saati içi 7500 mesai saati disi 9000 TL dedi.iki kişilik oda ve eş giremiyor zaten pek niyetim yoktu tamamen vazgeçtim mantıklı değil bence
Berru Zeynokaanselcuk bende gittim geçen ay almıştım fiyat ama bana mantıklı gelmedi çünkü iki kişilik odalar ve eşleri almıyorlar.Dedim orda yapacağıma özelde yaptırırım en azından tek kişilik oda eşimde yanımda olur
Zeynokaanselcuk Berru size gene iyi fiyat vermişler bana mesai içi 8250 mesai dışı 9900 özel odaları varmış oda günlüğü 400 Tl dediler
Snnrkrk Cemreninannesiii nesine baktılar gelişimi gerideyse tedavi oluyor mu biraz bilgi verir misiniz lütfen 🙈
Berru Zeynokaanselcuk Ben Kasım’da gittigim için şimdi zam gelmiştir.ben ayrıntılı için gittim serdar beye gitmisken öylesine sordum ama mantıklı değil ona okadar vereceğime Medical Park yaparım hiç değilse özel ve eşimde yanımda olur
Cemreninannesiii Snnrkrk aklınıza gelebilecek her detaya bakılıyor organlarıyla ilgili gelişim geriliği olmadığı için ekstra birşey demedi ultrason görüntüleri cd ile verildi raporda cinsiyet dahil herşey yazılıydı
Snnrkrk Cemreninannesiii allah korusun ben 2. Test yaptırmadım da down sendromu falan olduğu gözüküyor mu orda allahtan gelen birşey diye ben olsada aldırmayı düşünmediğim için yaptırmadım
Cemreninannesiii Snnrkrk burun kemiği ve ense kalınlığı ölçümü yapıyor detaylı ultrasonda fakat bunlar tek başına bir veri sağlamaz ikili testle birlikte yorumlamak daha doğru oluyor doktorlar için.