Minikjaponunannesi Suzanne Evet doğru söylüyorsun canım bebeğin sağlığı öncelik olan o iyi olsun kilo verilir ❤️🙏🏻
Minikjaponunannesi Alp52 evet benim de bi arkadaşım şuan aynı bu durumda sürekli kusuyor ama merak etmeyin bebek alması gerekeni ilk zamanlar kandan sonra plesantadan alıyor anormal bi durum olsa doktor vitamin takviyesi ile destekler zaman ilerledikçe bulantıların azalacaktır 💛
Minikjaponunannesi rgk kilo takıntısı olan biriydim ve çok dikkat ederdim, bu durum beni çok etkiledi gerçekten, ne kadar güzel 58 kilosunuz keşke bende öyle kalabilsem ama bu imkansız görünüyor 😢
rgk Minikjaponunannesi benim şekerim var çok sıkı diyet yapıyorum. siz de bi diyetisyenle görüşün bence. böylece bebek için sağlıklı beslendiğinizden emin olursunuz. hem kendiniz için de süper olur. zor mu çok çok zor diyet yapmak. şu an geriye bakınca nasıl yaptım diyorum. ama size de bebeğe de artısı büyük
llFatma Minikjaponunannesi benim de yemem içmem hep aynı ama nasıl aliniyor bilmiyorum 63 ile başladım şu an 80e doğru gidiyorum. Boy Allah’tan 1.73 yoksa adile Naşit e dönmüştüm
Minikjaponunannesi llFatma 😁 benim de boyum 1.67 ben de çok kısa olmadığım için kilolu görünmüyorum ama kadın olunca çok takıyoruz böyle şeyleri 🙁 daha fazla almadan doğsun bebişlerimiz 🙏🏻💓
Guney16_Enes21 Minikjaponunannesi Ödem falandır hepsi kilo değildir hatta gebeliğin başlarında gaz sorunu da çok oluyor şişkinlik oluyor. Ama yinede dikkat edin bünyeden bünyeye değişiyor ben çok hızlı kilo alanlardanım. 16 günde 3 kilo almıştım 26 haftalıkken
Minikjaponunannesi Guney16_Enes21 haklısınız umarım öyledir öncelik bebeğin sağlığı tabi inşallah çok almadan süreç tamamlanır ❤️
llFatma Minikjaponunannesi aman salladım eşim de çok tatlı oldun dedi moralim hiç de bozulmadı şu an önceliğim doğumu atlatmak😁
Guney16_Enes21 Minikjaponunannesi Ben cuma günü doğum yaptım sanırım 74-75le doğuma girdim ve sabah tartıldım 67 kiloyum. Bende 53 ile hamile kalmıştım inşallah bikaç aya gider kiloların hepsi canınızı sıkmayın sizde verirsiniz
Minikjaponunannesi llFatma 😁😁 kesinlikle çok tatlı olunuyor ama bedenimin değişmesi beni çok etkiliyor 🥺
Minikjaponunannesi Guney16_Enes21 Allah anneli babalı büyütsün darısı bizlere inşallah annem de veriliyor emzirdikçe takma diyor siz de ben de veririm inşallah önce sağlık tabi ❤️
llFatma Minikjaponunannesi bebek sağlıklı doğsun da sonra boğazını kıs gider 😁 sağlıklı doğum öncelik kesinlikle kilo ikinci planda benim 🙈
Guney16_Enes21 Minikjaponunannesi Evet veriliyor kiloyu dert etmeyin bu günlerin tadını çıkarın sadece kendiniz ve bebeğiniz için sağlıklı şeyler tüketmeye özen gösterin
Atlantina Minikjaponunannesi bende 55 ile hamile kaldım 5. Aya kadar 3kilo aldım şuan 33+4 haftamdayım ve kilom 78 nasıl oldu anlayamadım bile inşallah doğumdan sonra gider 😱
Ceylin680 Minikjaponunannesi korkma canım daha göbek bir büyür bir küçülür Kilonda öyle hep artmaz bazen istem dışı geri verirsin .ben de kilo verdim çok korktum soluğu doktorda aldım.doktor normal dedi.simdi yeniden almışım kilo ama doğumda 8 kilo 10 kilo birden gidiyor.merak etme
zynpada Minikjaponunannesi hiç korkma bence benim de aynısı oldu, 12. Haftada şok geçirdim dedim ben kesin 30 kilo falan alcam bu gidişle. Sonrasında doktorum zayıf olan vücutların gebeliğe uyum sağlamak için bu haftalarda biraz fazla kilo alabileceğini söyledi ve dediği gibi de oldu şu an 31. Haftadayız ve toplam 8 kilo aldım :) son bir aydır hiç kilo almamışım mesela :)