Elifzumra123 Hanımlar 31+4 haftalığım ama bugün kontrolde doktorum bebişimin tombul bir bebek olduğunu ve gelişimi 2 hafta önden gidiyor dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Ozlem2904 Elifzumra123 ben 😂😂😂 26.haftada demisti 2 hafta onden gidiyo diye. Ama eşimde bende yapili uzun insanlariz ben o yuzden cok takmiyorum 🥴 suan 34+3olduk
hazaltolga1 Elifzumra123 kaç kilo bebiş? kuzenimin bebeği de 2 hafta önde çıkmış 30 haftalık normalde 32 görünüyormuş 2 kiloymuş
ilydsrn Elifzumra123 canım ben yaşadım Hep iki hafta önden gidiyordu ve dediğin gibi tombiş bir bebekti şimdi mecburi sezeryan olacağım 37+3 te 3700 dü pazartesi günü sezeryan olacağım kesin 4 ü geçmiştir. Yani normal doğum düşünüyorsan sezeryan ihtimaline hazırla kendini 🥰
Elifzumra123 ilydsrn Ben herşeye hazırım. Benim 3. Gebelik oğlum 3830 doğdu. Kızım da yaklaşık o kadar. Ama doktor hiç önden gidiyoruz dememişti. 2 si normal bakalım hayırlısı. Rabbim hepimizi sağlıkla sıhhatle bebeğimize kavuşmayı nasip etsin.
Elifzumra123 Suzanne Şeker yok. Şeker yüklemesi yapmadı doktorum açlık ve tokluk kan şekerini ölçüyor her kontrolde hayırlısı bakalım.
ilydsrn Elifzumra123 ilk duyduğumda bende korkmuştum ama doktorum sağlık açısından hiçbir olumsuzluk yok sadece tosuncuk olacak dedi çok şükür 🥰