Babyiveannesi Kızlar bu doğum parası ne zaman alınıyor acaba ben 24 gün oldu doğum yapali şimdi e devletten baktım da ödeme asamsinda yazıyor bugün PTT ye sordum yatmamış dedi neden acaba
esredn Babyiveannesi birkaç gün sürebilir doğum parası alamadım ama istirahat raporu aldığımda yatıyor ordan biliyorum e devlette banka tanımlayarak doğrudan hesabınıza da yatırılabiliyor para ptt de takip etmenize gerek kalmıyor.
1Prens_annesiii Babyiveannesi Bildiğim kadarıyla 2 ay içerisinde yatıyor etrafımdakiler 40dan sonra aldığını söylemişlerdi.
Esrakin Babyiveannesi 300 tl olaj parayimi diyorsun cnm ben 10 nunca ayda dogum yaptim hala yatmadi dusun gec yatıyormuş o para eşime oyle demişler sgkdan hala benimde yatmadi düşün
Babyiveannesi esredn herhangi bir banka hesabı anılıyor mu yoksa PTT hesabı olması mi gerek çünkü eşimin hesap kartı var ben henüz kendime açmadım
esredn Babyiveannesi herhangi bir banka olabilir ama eşinizin adına olan bir hesap olur mu onu bilmiyorum. Benim kendi hesabım tanımlı doğrudan hesabıma yatıyor.