Tugbaerdemli Kızlar 7 kasım son adet tarihi, kan da 3 hafta 4 günlük için hcg 181 çıktı sizce düşük mü bu oran
Nihan_35 Tugbaerdemli benimde 7 Kasım son adet tarihim olmam lazım normlde olmadım senin gecikmemi oldu cnm nasi anladın
Elmas_ Tugbaerdemli Benim de 4 haftalıkken 180 di iki gün arayla ölçtürdüm değer güzel yükseldi bence değil🌺
Suzanne Canım değerin düşüklüğünden ziyade katlanıp katlanmaması önemli 15 ile hamileliği öğrenen bile var
Tugbaerdemli Nihan_35 gecikmem olmadı henüz canım ama göğüslerim şişti açıyor kaşığıma ağrı giriyor sürekli olarak idrara çıkıyorum gece uyanıp anladım bunlardan kan verdim cıktı
Gul2808 Tugbaerdemli 3 haftalık Ken 44 du benm beta kişiden kişiye değişir önemli olan sağlık li artması biz 29 haftalık olduk bile 🤲❤️
ipekveatlas beta herkeste farklı cıkar baskasının 1000 olur senin 300. o yüzden karsılastırma en önemlisi 2 günde 1 yüzde 60 yada 70 yükselmesi atıyorum bugün 300 iki gün sonra 550yi gecmeli hayırlı olsun
Tugbaerdemli Nihan_35 her gün idrar yaptım negatif çıktı hep 3. Haftaya girdim çok silik çıkmaya başladı kan vermeden bir gün önce koyu çıktı testim idrarda
hafsam_omerim Tugbaerdemli değil canım bende kızımı adete 3gün kala öğrendim 38di değerim şuan kızım 2.5yaşında tekrar hamileyim bakalım bugün kan verecem benim değerim kaç çıkacak
Nihan_35 Tugbaerdemli bende 3 gün gecikti 2 gündür erken gebelik testi yapıyorum negatif ama belirti var kramp sancı idrar
Nihan_35 Tugbaerdemli bende düşünüyodum da geç döllenme olabilir diye bekle demişti bı ebe abla ondan versem şuan çıkarmı
Neseeli Tugbaerdemli önemli olan kaç çıktığı değil 3 günde bir en az yüzde yüz artarak ilerlemesi.. ben 7 ile öğrendim..