Tughanalpinannesii_ Adensu_ hayır canım herkeste olmaz bende olmamıştı. Sen test yaptın mı ? Bunları neden düşünüyorsun takma kafanı
Deletedmom177227 Adensu_ valla herkeste farklı oluyo elbette, bende normal adet gördüm sandım meğer hamileymişim 2.adeti beklerken bi baktık 7 haftalık olmuşum. Bi de bende adet döneminde ağrı sancı şükür olmazdı. Şimdi ikinciye hamileyim bunda olmadı mesela.
esredn Adensu_ halk dilinde yerleşme kanaması diye masumlaştırılmış ama gebelikte kanama olması beklenmez. Altında önemli bir şey de olabililir (düşük gibi) önemsiz de. Bu sebeple ihmal etmemek lazım ama sanırım adet olmuşsunuz 😔
Adensu_ Deletedmom177227 bilmiyorum benimde fazla agrim olmazdi hemde hic ama bu ay tum belirtilerim vardi simdide adet oldum 😓
Nihan_35 Adensu_ üzülme sakin takma da hormonların etkilenir 6 gün sonra tekrar denersiniz bitanem önümüzdeki ay olur ins belkide üstüne goruyosundur dur bakalim cnm😌
Tughanalpinannesii_ Adensu_ üzülme canım düşünmediğin zaman oluyor inan ben de takardim kafama her ay test alıp yapardım olmuyor mu ki diye düşünürdüm. sonra bıraktım düşünmeyince beklemediğim anda oldu. Yani Elbet olur uzülmene hiç gerek yok 🙏 sana dua edecegim hamile insanın kabul olurmuş diyorlar.
135y Herkeste olacak diye bişey yok bende olmuştu 3 gün az miktarda oluyo biraz halsizlik ve cok hafif ağrın oluyo ama dediğim gibi bi adet dönemi gibi ağrı değil. 3 günden sonrada geçiyo zaten
Adensu_ Nihan_35 olamaz malesef yurt disina gidicem esim turkiyede kalicak ⅘ ay iliskiye giremicez ..😓
Adensu_ Tughanalpinannesii_ allah razi olsun canim .. dogru diyolar ama ben yurt disinda yasadigim icin esimi daha goturemedim vize isleriyle ugrasiyorum.. 1 ayligina gelmistim bu ay hamile kalmayi cok cok istiyodum ama nasip degilmis
Adensu_ esredn evet bencede cunku sabah cok felaket regl oncesi gelen karin agrim vardi hissettim yani..
esredn Adensu_ benim ilk gebeliğimde regli sancısı oldu hem de çok şiddetli o ağrıyla soktora gittiğimde hamile olduğumu öğrenmiştim. kanamam yoktu ama düşük yaptım yani kalbi durdu bebeğin. 2. si öyle olmadı. Ayırt edebilirsiniz. Her zamanki gibi mi değil mi o sancı. Kanamanız başladı mı ? Yoksa gidip bir kan tahlili yaptrıp beta hcg nize baktırın bence
Adensu_ esredn herzaman ki regl sancim bu hemen anladim zaten regl olcam kesin dedim tuvalete gittim kan gelmisti
Elfnr Adensu_ bende tam adet günüme denk gelmişti nokta nokta kahvemsi agrımda oldu 3gün sürdü ama pet kirletmedi sonra 1 haftaya sonra test yaptım gözükmüştü