Clementinee Kaç kg ile doğum yaptınız veya kaçıncı haftanızdasınız kaç kg aldınız ? 28. Haftamdayım 4 kg aldım randevuna daha 3 hafta var merak ediyorum azmı kilo aldım bebeğim kilo alıyormu 😅 Ay bu endişeler ne zormuş
Busra_27_34_ Clementinee 55 ile hamile kaldım yarın 27 haftaya giriyoruz inşaallah sadece 2 kilo aldım ama doktorum nedense çok kilo aldım diye boğazını tut dedi 😂😂
ikicocukmeselesi Clementinee ayy dert ettiğin şeyr bak kız ben kilo almayayım artık diye dua ediyorum 😂 50li rakamlar benim için hayal🤣🤣
Gizem93 Clementinee bende 53 kg ile hamile kaldim şuan 58im 27.haftadayim. benimde göbegim minicik hala görenler bu bebek kesin zayiftır falan diyip moral bozuyor bide aaa hic kilo almamissin yesene bebek zayif kalicak diyen kesim var ay ay bu insanlar moral bozup bizide endiseye sürüklüyor. Doktorumuz olumsuz konuşmadıkca rahat olmak lazım aslında ama endise oluyor ne yazıkki 😀
Clementinee Busra_27_34_ bende 52 ile hamile kaldım şuan 56 kg mm 28. Haftamdayım ama sanki azmı kilo alıyorum 🤦🏽♀️ Bebeğim kilo alsın ben çok az alayım farketmez de 😁 senin doktorda benim sağlık ocağındaki hemşire gibiymiş
Busra_27_34_ Glser evet henüz kilo alacağım günler gelmemiş şimdilikten bu kadar alırsam sonra şişer mişim😂
Busra_27_34_ Clementinee ay bende öyle diyorum 😂 kızım sen al sana yarasın ama anneye aldırma tamam mı diye anlaşma yapıyoruz her sabah ve her akşam göbekten uyuyamıyoruz😂😂😂
Fenciilknurhoca 52 ile hamile kaldim kustuğum dönmede 2 kilo verdim 50 ye düştüm 4.aydan sonra kilo almaya başladım suan 65 kiloyum 39+4 deyiz
Glser Busra_27_34_ iyi de iki kg ne ki tmm dahabsonrada alincak ta birden bütün kg yuda son zamanda almıyorsunuz benmki de bana az yemek ye dio ama ben zayıf hamile kaldım 43 kg ile şuan 52 yim
Portakaldavitaminn Clementinee 50kg ile hamile kaldım şuan 70 kg oldum bugünde tam.40 haftaya giridm hala doguramadim🙈 boyum olduğu için ve önceden zayıf olduğum için aslında ideal kiloya ulaştım diyebilirim🤗
Sude-96 Clementinee 28. Haftamda 5 kilo almıştım bende şuan toplam 10 kilo oldu 37. Haftada Çok çok iyi aldığın kilo bence ne çok ne az 😚
FusunF Clementinee ben 50 ile kaldım 58 şuan ve 30,haftamdayım 😂ama doktora gittiğimde doktorum bana hala zayıfsın fitsin diyor 😂
Kelebekmadam Yaa ben 43 ile kaldım şimdi 53 üm 32.haftam 🤭🤭bence anca 2 kilo daha alıp 55 le doğum olur benim