Hasmeftun Betulpoyraz daha çok yenisin ben 6 haftalikken başladı suan 14 haftalığım hala bulantilarim var
Aydogdu2 zehsan daha çok yeni dün öğrendim 3 + 4 yarın tekrar kan vericem inşallah güzel artış olur bugün mide bulantım var bu kadar erken belirti veririmi onuda bilemiyorum ilk hamileligimde hiç bulantim olmamisti
Ezgis54 Herkese merhabaaaaa bende yeni gebeyim 4+6 cok şükür 16 ayın sonunda çift çizgisi gördük. İlk beta 908 iken gittik keseyi göremedi doktor ikinci kan değerim 1800 olmuş inşallah pazartesi görürüz kimisi gec kimisi erken görüyor herkeste farklı farklı evet ama yine de insan tedirgin oluyor ilk gebeligim . Rabbım herkese sağlıklı gebelik nasip etsin
Annehayalim Fundahasan İnşallah ya doktor çok bilgisizdi acildeki yeni genç bir çocuktu yolk saç ta en son çıkarken sordum da söyledi var ama var olması boş kese olmadığı anlamına da gelmez dedi sinirimi bozdu ya en az 3 dakika öyle alttan baktı başkasıda baksın dedi söyledi başkasıda bakmak istemedi neyse beklemekten başka çare yok dedi git dedi 😒
Guncem Benim bugün ilk tahlilimde aclik kan sekerim 91 cikti. Sizce yüksek degil mi ya. Ben hic paketli gida, kek pasta, sekerli icecek tüketmem. Dun biraz meyveyi cok kacirdim ya ondandir insallah.
minik4550 asiyedgr hareketleriniz nasil normal günlük hayattaki gibi hareketlimi bende 8+4 oldum mide bulantısı baş dönmesi kasik ağrısı var
Krc-123 ilayddaozturkk Bende 9+6 yım. Yaklaşık 2,5 hafta önce doktora gittim ve kalp atışı izlettirdi istersen dinle dedi ama çocuk için zararlı olduğunu söyledi 11. Haftaya kadar. Sebebi çok normalde 30 küsür falan frekans yollarken kalp atışını dinlemek için 1000 gönderiyorlarmış bu da bebeği çok rahatsız ediyormuş. Bana istersen tek tuşa bakıyor ama ben önermiyorum dedi. Size de söylemek istedim :)
Sineemiis portakalsekeri canım Naptin birer gün aramız vardı senin de lekelenmen vardı nasıl oldu çok moralim bozuluyor ya geçen hafta cmt sadece sabah peçeteye geldi 1 haftadir hiç bisey yoktu simdi gene sabah peçeteye geldi kahve yine ve yine cmt gece karnım agridi biraz rahim büyüyo diye mi agriyor başka bisey mi bilemiyorum hiç 😵💫
portakalsekeri Sineemiis benim o dediğim gün geldi bir oda sanırım yerleşme kanamasıydı birdaha gelmedi çok şükür inşallah gelmezde tabi bu arada ben çok kendimi yormadım sürekli dinlenmeye yatmaya çalıştım korktum açıkçası çarşamba da randevum var bakalım ne diyecek sende yorma kendini yat kahverengi olunca yeni kanama olmuyormuş sanırım ama istersen acile git bir için rahatlasın stres yapma iyi düşün istirahat et😍🥰
Ummu1360 Merhaba, 6+6 haftalık gebeyim. 7 yıl sonra ilk gebeliğim. Kan pıhtılaşması ve kromozom bozukluğu var. Dun Dr kese 13.9 mm ama içi boş dedi bebek ve kalp atışı yok haftaya tekrar gel geç döllenmede olabilir dedi. benım gibi olup kalp atışı ve bebeği gören varmı?
portakalsekeri Ummu1360 hakkınızda hayırlısı olsun umarım geç döllenmedir hangi kromozomda sorun var aceba merak ettim ☺️
Rapunzel21 Ummu1360 6+6 çok erken ama canım☺️biz de 7+2 da duyduk kalp atışını onun için strese sokma ❤️
Sineemiis portakalsekeri acildekiler hiç bakmıyor canım daha önce tecrübe ettim aslinda bende kendimi yormuyorum sadece yemek yap topla o kadar hep oturuyorum onun haricinde ama olacak oldu mu oluyor iste evet baya kahveydi 4 gündür oksapar vuruyorum o mu yaptı bilmiyorum içimde sürekli kanama görme korkusu var zaten umarım hersey yolun da gider progestan fitil koydum bakalım hergun kullanmayı düşünüyorum ☹️
portakalsekeri Sineemiis doğrudur canım acilde pek bilmiyorlar ama kahverengi kanamayı ben önceden kalan kanama şeklinde okumuştum biryerde yani yeni olsa pembe yada kırmızı olurdu bence malesef o korkular hiç gitmiyor bende kullanıyorum enox hergün vuruyorum 🤦🏻♀️ sen ne zaman kontrole gideceksin bide son adet tarihin ne😊
Sineemiis portakalsekeri 30 ekim sat canım 14 araliga bulabildim randevu zaten erken gitmek istemiyordum . İnsallah hersey yolunda sağlıkla gider