tgc-clk Vakumlu hurçlara yastiklarimi koymak istiyorum. Kullanip sıkıntı yasayan var mi? Koku vs yapiyor mu?
elfffglc tgc-clk ben de kullanıyorum ama bi sıkıntı yaşamadım zamanla hava alıyor onu söylemeden geçemem
ElifB08 tgc-clk yastık filan sıkıntı olmuyor da, kaban mont tarzı şeyleri koyma hatasında bulundum açınca acayip kırışık çıkardı
midekoruyucu tgc-clk benim yastıklar ve yorganlar hep öyle, hiç bi sorun olmuyor canım güvenle koyabilirsin 🤗
Sude-96 tgc-clk Ben yorganlarımı falan koyuyorum koku olmuyor ama yastığını şeklini bozar mı bilemedim
tgc-clk elfffglc koku rutübet flan oldu mu. Havalndirma yapiyor musunuz hic belli araliklarla gerek oluyor mu yani.
midekoruyucu elfffglc yırtık vardır, benim de bi tanesi yırtılmış heralde arada bi şişiyor geri 😂 yırtık yeri bulup bant yapıştırabilirseniz düzeliyor, bende biri öyle bantlı 😁
elfffglc midekoruyucu yok yırtık değil havayı ilk almıyor zamanla alıyor durdukça ama kaliteli değildi benim A101 den almıştım alınacaksa iyisi alınmalı
Suzanne Ben yapıyorum gayet temiz kalıyor ancak hurç alacaksan iyi ve kaliteli almanı öneririm çünkü A101 ve BİM’e gelen hurçlar hava alıyor
Fatosduzgun55 tgc-clk a101 den almıstım koku felan yapmıyor ama kesınlıkle zamanla hava alıp gerı şişti alacaksanız kalitelisini alın ✌
Suzanne tgc-clk şöyle burda bi Japon pazarından almıştım normalde A101’e 3lüsü 15-20 TL gibi bi fiyata gelmişti benim aldığım büyük boy tek başına 30 TL’ydi ucuz etin yahnisi dedikleri gibi o A101’den aldıklarımı normal hurç gibi kullanıyorum ama o pahalı aldığım iş görüyor markasını tam bilmiyorum ama gittiğinizde fiyat farkından anlarsınız
elfffglc midekoruyucu bilmiyorum ki bakmak lazım trendyola falan yorumlara ben büyük yer döşeği için olanı alacaktım emin olamadım yine açılırsa diye almadım açılmasa çok kullanışlı aslında
Selin12- tgc-clk ben ikeadan alıp kullanıyorum canım yırtılma açılma filan olmadı 5 yıldır kullanıyorum
ElifAkaln tgc-clk koku olmuyor kırışma da olmadı benimkilerde ama zamanla açılıyor arkadaşın dediği gibi
midekoruyucu elfffglc benim o aldığım kocaman var bitane devasa büyük 😂 hiç işime yaramıyor, çünkü büyük diye dolduruyorum bu sefer kapatamıyorum, yırtmışım heralde bulamadım da yırtığını 🤦🏻♀️ Şişip duruyo