Seymaylaylom minigiminannesi03 bi sonraki regl ile atılması bekleniyor atılmazsa doğum kontrol ilacı ile atılıyor
muge1661 minigiminannesi03 kist değilde bende polip yapmıştı rahim içinde doktor adet olduğunda gider gitmezse alırız demişti ama kendiliğinden gitmişti. Klomen malesef o tarz şeyler yapabiliyor vücutta
Ikigozumuncicegiii minigiminannesi03 tarlusol vermiştir Dr u n muhtemelen ben bu ilacın yanında soğan kürü (Saraçoğlu nün) içtim Elhamdülillah söktü kistleri Doğum kontrol ilacı kullanmaya gerek olmadı sende dene
minigiminannesi03 Ikigozumuncicegiii doktorum 15 gün boyunca adet olmazsa ilac verecem dedi ama soğan kurunu denerim eve varınca
Ikigozumuncicegiii minigiminannesi03 benim bı hafta geçmişti tarlusol a başladı Ama soğan çok iyi bir temizleyici kokuyor ama burnunu kapat ve tek yudumda içmeye çalış Doğum kontrol hapları daha zararlı Allah şifa versin
minigiminannesi03 Ikigozumuncicegiii doktorum gebelik suhpesinde kaldı bu ay geç yumurtlama olduğu için 15 gün içinde eger adet olmazsam kan alıp ona göre vereceğiz adetini sokturme yaparız dedi kist önemli değil suan bizim için suan gebelik olma ihtimalinde duruyor
minigiminannesi03 Ikigozumuncicegiii 3 kere verdim sonucusu 1 buçuk çıktı ama oda negatif oluyor ondan 15 gün sonra tekrar bakacağız yükselme varsa yeterince devam eger yoksa hap içeceğim ama soğan kurunu yaparim
Sumeyra12 minigiminannesi03 canım klomen kaç mgdı doktor bana da verdi İçip içmeme konusunda tereddüt içindeyim
zeynepp1 minigiminannesi03 benimde kist oluşmuştu 5 mm doktorum bana doğum kontrol yapından verdi düşürmek için ama ben kullanmadım soğan suyu içtim o kendiliginden düşürdü ve o ay hamile kaldım kızım şuan 2 yaşında yanımda ☺️ Soğan suyu işe yarıyor deneyebilirsiniz