Syldz45 Kızlar ense kalınlığı 2,27 çıktı normal mi sizlerin sonuçlar nasıldı kan sonuçlarım 4 gün sonra çıkacak net sonuç o zaman belli olacak ama yardımcı olur musunuz sizlerin nasıldı
Baranzeynep Syldz45 ense kalınlığı down sendromu için kesin bi sonuç vermez tarama testleriné de bakılması lazım onlarda şüphe üzerinde durur bana sorarsanız hiç birini yaptırmadim Allahtan gelen başla göz üstüne rabbim neyi layık görmüşse kabulumdur.
Deletedmom154 Syldz45 canım doktor sorun olursa kabul etmemek icin risk var diyorlar. ve bu testlerin yanilma payi çok oluyor
Syldz45 Nazlimom Rİsk olabilir dedi bana da çok korktum internetten bakıyorum sizin dediğiniz gibi yazıyor neden öyle söyledi anlamıyorum çok korktum bende
Syldz45 Baranzeynep tabi ki orası öyle Rabbimizden gelen her türlü kabulümüz teşekkür ederim biraz olsun içimi rahatlattınız
Syldz45 Deletedmom154 evet yani çok net bir şey de söylemiyor olabilir diye konuşuyor böyle yaparak insanları üzüyorlar bu şekilde yaklaşmaları hiç hoş değil inşallah canım Allah’ın izniyle bir şey çıkmsz 🥰
Syldz45 Elfnr aslında ben 11+6 olarak gitmiştim çünkü bir önceki gittiğimde Farklı demişti şimdi 12+6 dedi bende anlamadım
Elfnr Syldz45 anne baba yapılıysa bebekte öyle olup ensesi kalın olabiliyor senin zaten 3mm fazla degil
Syldz45 Elfnr evet canım ben değil ama baba yapılı inşallah dediğin gibidir. Bende anlamadım 2.5 üstü bile değil neden böyle bir şey söyledi dua edin nolur sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım 🤲
Hashastohumu Arkadaşlar merhaba 13+1 ikili tarama için gittiğimde bebeğin ense kalınlığı 3 mm çıktı doktor aınırda olduğunu söyledi başımızıdan aşağı kaynar sular dökülde bugün nipt testi verdim sonucu 3 hafta sonra çıkacak🥺🥺
Syldz45 Hashastohumu inşallah bir şey çıkmaz sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı o dediğin test ne oluyor
Deletedmom154 Hashastohumu canim kalbini temiz tutmalısın.Benim ense ve burun ölçümü nornal ama kan sonucuyla risk var dediler
Kubosch Hashastohumu ben de 12. Hafta ultrasonu olmadi bile. 12. Haftada kan testi verdim nipt testi down sendroom cikti yuzde 49% Dun acile gittim ense kalinligina baktirmak icin oda 1,47mm cikti. Simdi amniyosentez icin zorluyorlar Allah hepimize hayirlisini versin. Doktorlar icin soylemesi gercekten cok kolay hic empatileri kalmamis
Hashastohumu Syldz45 kandan dna analizi yapan bir testmiş.Doktor yaptırmamızı önerdi Rabbim hayırlısını versin herkese
Syldz45 Aayae gerçekten öyle sonuçta bilince aldıracak değiliz ama iyi olup olmadığını merak ettiğimiz için hep biraz bir şüpheli durum görüp dile getirince de işte böyle günler geçmek bilmiyor çok zor bir şeymiş gerçekten Allahım kimseyi evladıyla sağlığıyla sınamasın