Denizinannesi07 25. haftada erken Doğum yaptım . Hiç bir sorunum yoktu 22.Haftada Kahverengi sonra kırmızıya dönen Kanamalarım başladı. medical parktaki doktorum Kanamanın bir türlü sebebini bulamadı. Kanama yüzeysel dedi gönderdi. Doktorun eşi perinatologdu ve ona detaylı ultrasona gittim eşi çok sağlıklı bir bebek dedi vevRahimde çok iyi dedi. Sadece amniyon sıvısı hafifçe azalmış dedi. Benim kendi doktorum suyunun azaldığını dahi fark etmemişti. Eşiniz suyumun azaldığını söyledi deyince kontrol edip evet suyunuz azalmış dedi. Bol bol su iç karpuz ye deyip gönderdi. Kanamalarım artınca 23.haftada smear testi yaptı birşey yok dedi. Sonra 24.haftada progestan verdi birde bir iğne daha verdi yat dedi.Bebeğim kanamaya dayanamadı.
25. Haftada bebeğin eşi kanamayla evde geldi ,durmak bilmeyen bir kanama ve 4cm açıklıkla eve en yakın hastaneye zor yetiştirildim. Ordaki doktor yüzeysel kanama olmaz dedi ve gelen kanama bebeğin eşindendir dedi. Bunu her doktor bilir dedi 😢Doğuma girerken dahi doktorumu arayıp Doğuma aldılar dediğim halde Medical parktaki doktorum 1 kere bile aramadı. Kanamam olduğunda doktorumu aradığımda benim mesaim bitti siz hastaneye gidin orda nöbetçi doktor var demişti.
Daha bir sürü şey sonuç 25 haftalık Doğum 1ay küvözde yaşam savaşı veren güzel oğlum, her gün yüreğimizin acısıyla içimiz paramparça olan biz ve minik kalbi 1 ay dayanabilen ve sonrasında vefat eden meleğim.
Kesinlikle bu hastaneyi kimseye tavsiye etmiyorum. herkes yaşayıp çektiğini bilir.
İyi bir doktor tavsiyesi olan var ise bilgi verirseniz sevinirim.