MMmerve_ 18haftalıgım kızlar hapsururken karnıma bıcak saplanıyo gıbı agrı gırıyo bebege bısey olur mu acaba korktum resmen cok kotu bı agrı oldu
Sunayaz MMmerve_ hapşuracağınız zaman dizlerinizi karnınız çekin. Uzanıyorsanız cenin şekline geçin ayaktaysanız eğilin hemen. Çok berbat ağrısı oluyor. Böyle yapınca ağrı olmuyor. Bende hep böyle yapıyorum
Tugbaa2937 MMmerve_ aynen hapsururken kasildigi için acayip canın acıyor. Olduğun gibi kalıyorsun.karnını tutup biraz öne doğru toplanınca faydasını görürsün insaAllah
OzlmMmmm MMmerve_ ben de aynı dertten muzdaribim karnımı tutarak hapşırıyorum artık. Bir de oturduğum yerden kalkarken de bunu yaşıyorum acaba bir sorun mu var?
Sunayaz MMmerve_ bi yerde okumuştum hapşırırken kasılma oluyormuş. Ben böyle yaparak atlattım ve atlatmaya çalışıyorum.
Brrn34 MMmerve_ bende ilk hamileliğim evet şimdi içimde herşey koptu dedim . yoktu öyle bir acı çok kötü bir duygu. sırt üstü uzanmayın hapşıracağınız zaman yan yatın bacağınızı karnınıza çekin acımıyor ozman.