incikinannesi Pirayeada detaylı ultrasona gittiğinde böbreklerine bakıp herhangi bişey söyledi mi doktor canım. Benim sağ böbreğimde büyüme başlamış sağına yatma çok su iç dedi. Enfeksiyondan da böbreğe vuruyor işte hamilelikte çıkıyormuş
Ulkermadn incikinannesi benimde böbreklerim de büyüme var cok agrım var ve enfeksiyon da var napcaz bilmem
Pirayeada incikinannesi bebeğe baktı sadece cnm diğer gebelikte böbrek büyümem vardı yine oldu galiba
Pirayeada incikinannesi cnm sen şeker yüklemesi yaptırdın mi aynı haftayız doktor dedi serklajli kişilere öneriyorum enfeksiyon yüzünden
incikinannesi Pirayeada Yarın doktor randevum var sabah erken saatte aç karnına gidicem ne olur ne olmaz şeker testi için daha net bişey demedi yarın belli olur. Ağrım başladı böbreğimde onu da söylicem bakalım çare vardır inş
Pirayeada incikinannesi dün böbreğin üstüne yatamadım doktor dedi bebek baskı yapıyor bu haftalarda çünkü sağ da bebek dedi ..
incikinannesi Pirayeada ben aylardır yatamıyorum yatmamak daha iyiymiş sabredicez artık inş doğumdan sonra geçer