Esssssssssss Merhaba ; 40 haftalik hamile olup bebisleri bekleyenler burdami? Varmi sizde birseyler belirtiler ?nisanim geldi ama baska herhangi bir belirti yok.
Una_Seda Esssssssssss 40+2 yim bugün hiçbir belirti yok doktor 41 e kadar bekleyelim dedi. Nişanınız geldiyse bi kaç gün sonra yada doğumunuz başlar
Sblatc Esssssssssss 40.haftaya yarın giriyorum sayılır mı😅 cidden neden gelmiyo bu bebekler? Hem korkuyorum hem de ne olacaksa olsun diyorum artık
Ftmsgr Esssssssssss 38+3 sabrınıza hayran kaldım valla ben o kadar beklemek istemiyorum nişaniniz kaçıncı hafta geldi acaba 😊
mavi_kus Esssssssssss 39+4 nişan geldi 1 cm açıklık var arada yalancı sancılar var ama gerisi gelmiyor pztsi tekrar çağırdı 40+1 olmuş olcak doğmazsa o zamana kadar 😌
Esssssssssss Una_Seda Pazar gunu geldi nisanim ama sancilarim haricinde gelem giden yok.Pazartrsi kontrole gittim.2 cm açıklık ayniymis.1 hafta 10 gun icersinde normal oldu oldu dedi doktor yoksa sezeryan dedi
rgk Ftmsgr ben de 38 im üst sınırım 40+0. 34. haftaya kadar 38de doğurcm diye gezdim gezdim bisi yok😝
Esssssssssss Ftmsgr Gecem hafta pazar gunu geldi 🤣mecbur el mahkum.Bana kalsa yukardan basip asagidan cikaricam🤣🤣
rgk Ftmsgr kayınvalidem her gün arıyor nasılsın filan diyo, diyorum bugün de doğurmadım. bizimkiler tembel cıktı😝
Ftmsgr rgk hahahah hergün arıyorlar sen daha doğuramadımı diye 😃😃😃 napalım bebekler nazlı çıktı hayırlısıyla sağ salim kucağımıza alalımda 🥰 evi temizledim herşey hazır bügünlerde gelsen iyi olur kızımmmm🤭🤭🤭
Esssssssssss rgk Bende benim esim 7 aylik diye erkenden cantasini hazirladim 🤣🤣qma benim kizcemin anne karninda keyfi yerinde😆✋
rgk Ftmsgr 2. tura geçeriz biz bu gidişle🤪 normalde hiç iş yapmayan ben yetti deyip fayans sildim tabi elimle değil. mutfak dolaplarının altını da mi silsem diyorum 2. tur olarak, sonra amannn boşver diyorum🤤
rgk Esssssssssss son 15 kaldık biz, bi yandan da işlerim var 😂 benimki de erkek. geç gelir diyolla 😂 anası sabırsız. bi de şekerim var aylardır diyetteyim yetti yani🤪