Ilayda1 azeylmz_0 ben akşam yemekten sonra bide yatmadan önce içiyorum idare ediyorum öyle Tamamen geçirmedi işin açıkcası ama azalttı en azından. Çok kusuyordum normalde şimdi yerini öğürtüye bıraktı.
dml33 azeylmz_0 ac karna yatarkn dedi doktor bn çok ac olmuyorm gece kalkiyorm iciyorm 2 tane yetio bana eger gecirmezse sabah 1 al dedi oda gecirmezse oglende 1 alabilirsn dedi gunde 4 taneye kadar kullanabilirsn demişti
hamisanne_63 azeylmz_0 gece yatmadan önce 2 tane içiyorum aç karnına diyorlar ama çoğu zaman tok oluyorum ben yine de kullanıyorum aylardır
Ozgeonataydin azeylmz_0 bende gece uyumadan 2 tane alıyorum üzerinde aç karına diyor ama fark etmiyor 2 tanesi bana yetiyor.
selcaner Ben kullandım yatmadan iki tane gün içinde aç karnına bir tane aldım ama genelde sabahları aç karnına 1 tane aldım sabah bulantım olduğu için kullanabilirsin rahatlıkla
Rainbow0126 Ilayda1 ikisini de üst üste gece yatmadan almayı deneyin bence. Benim de süreç çok zordu ama ilaç çok iyi gelmişti.
selcaner azeylmz_0 evet ama gün içinde daha çok bulanıyorsa bir tane alabilirsin istersen sor doktoruna canım hap reçetesini oku birde hamileler için yapılmış bir ilaç orda kullanımına yazıyor
denizin_annesii azeylmz_0 ben 31haftalik oldum hala bırakmadım bu prilam Dr ya sabah aç karnına ilk başlarda sabah aç ve akşam yemeği öncesi içiyordum çok şükür 🤲 geçti ama hala kulaniyorum bı gün kulanmsam midem bulanıyor Azaltim artık yani Sabah tek kulaniyorum bu gidişle doğuran kadar birakamiyacam 🤣👣🤰🤭
denizin_annesii azeylmz_0 Allah yardımcınız olsun🤗 inşallah sağlık la kucağımiza alırız bebegimizi 👶🤰🤗🥰🤲
Rainbow0126 azeylmz_0 yatmadan önce iki tane kullanıyordum. İlaç kullanımı doğru değil ama kâr zarar dengesine bakılınca yediğin her şeyi kusmak senin değerlerini ve dolaylı olarak bebeğin değerlerini düşürüyor. Doktor bana ilacı verdiğinde direnebildiğin kadar diren en çok 1.5 ay kullan demişti. İki kutu (30 gün) kullandım ilacı ve çok iyi geldi. Özellikle işe gidiyorsanız kesinlikle kullanmaktan çekinmeyin.
aysenurkp Nerdeyse 5,5 ay kullandım.Gece yatmadan içiyordum nispeten iyi geliyordu ama benim bulantı üst seviyedeydi yani max %40 iyi gelmiştir:(
SemaaR 31+3 haftalığım 1 ay oldu bırakalı. İçtiğim zaman bulantımı kesen beni de aptal aptal etrafta dolandıran bir ilaç. 😀
gozde__ SemaaR Merhaba ilacı aztarak mi kestiniz Haftadayım gece yatmadan 2ser tane içiyordum bugün denemek için 1 tane içtim bakalım umarım olmaz bulantım
asdfg3 azeylmz_0 gece 2 tane sabah kahvaltıdan sonra 1 tane aliyorum beni hayata döndürdü diyebilirim.. dun tekrar alip 85 tl vermiş olmamin dışında sorun yok🤦🏻♀️
gozde__ asdfg3 Canım eğer sağlık ocağında aile hekimine yazdirirsan 12 TL ücret cikiyor ilacı yazarken hamile olduğunu sisteme girmesi yeterli