dilaraulusoy Ikigozumuncicegiii canımm bende tüp bebekle hamile kaldım. 11. Haftalığım şuan haşa evde yatıyorum ilaçlara iğneleye devam yani onu gidişatına göre doktorun der ki bende düşük riski yok ama sen dikkat etmelisin. Hele senin daha yeni.
Ikigozumuncicegiii dilaraulusoy çok teşekkür ederim canım Kendi yemeğini pisirmeye ne zaman başladın peki
dilaraulusoy Ikigozumuncicegiii canım evde yardımcımız var doktor eğilmek kalkmak yasak dedi benim rahmimle alakalı olduğu için sanırım riskim olmasada doktor iş kesinlikle yapmayacaksin diyor. Doğuma kadar .
Seserra Ikigozumuncicegiii idrarda çıkmıyor bendede çıkmadı.kanda çıktı umitlenmeyin ama.hemen bir kan testine gidin
dilaraulusoy Seserra estrofemi bıraktım bir 2 hafta falan oldu bu cumartesi kontrolüm var zaten 12 haftalık olucak belki bıraktırır onu daha bilmiyorum
Ikigozumuncicegiii Seserra 3 ay devam edeceğiz estrofem ve progestan dex e Coraspin daha uzun süre sanırım
Meltem2o Slm kızlar bişey sorabilirmiyim benim dün 8. Gün evde 2 adet pozitif çıkmıştı ve aynı gün kan verdim 1.2 çıktı .. benimde acaba yükselme ihtimali varmı geç döllenme oluyorum 5. Gün embriyosunda bugün 9. Günüm
dilaraulusoy Meltem2o canım benim de 5. Gün embriyosuydu bir kaç gün daha test ver bence bilemedim benim 8. 150 ydi kanda. İdrar de çıkıp kanda düşük olmasına şaşırdım.
Meltem2o dilaraulusoy senin yine iyimiş canım 8. Gün .. bu 3. Yine olmadı benim galiba hayırlısı.. test veririm yine persembe günü
dilaraulusoy Meltem2o yok olmadı deme sen bir kaç gün daha test ver belli olmaz reglin gelmeden bilemezsin daha
Meltem2o dilaraulusoy tüp bebeğin regl ile alakası oluyormu canım.. benim regl normalde gecikir çoğunlukla
dilaraulusoy Meltem2o olur tabiki. Doktorun gün söylemiştir sana 12. Test yaptır diye genelde o gün regli tarihin olur benim o şekilde idi bende hoş hiç gecikme olmaz ama sen çarşmaba bidaha kanda baktır belli olur artık
Meltem2o dilaraulusoy test günüm persembe bakalım kan veririm bidaha ama umutsuz 1.2 den yükselmez diye düşünüyorum hayırlısı canım saol yinede