YagizAsyaMom Geçmeyen adet sancısı gibi ağrım var tek taraflı yani sol tarafımda. Yarım saatte bir ağrı giriyor uyku tutmuyor ve ishalim. Sizce sebebi ne olabilir sabahtan doktora gideceğim çok korkuyorum lütfen bilen cevap verebilir mi
Ummi YagizAsyaMom 😥bende uykudan uyandm sadece sağ tarafmda ama belime dgru acayip ağrıyla uyandm smdide agriyo ama h afifledi 25 haftaligm ben korkuyrm bnde smdi haftamzda erken nedn agriyor acaba
Hatunnn YagizAsyaMom usutmus olabilirsin canm bu haftalar agrili gecebiliyor hemen endise etme yarinda devam edicek mi bak bi, bol su ic biraz ilik dus al
Hatice44 YagizAsyaMom canım bende aynısını yaşamıştım sıcaklardan dolayı üstün açık uyuyorsundur tutulmuştur sol kasık tarafın benim tam hatırlamıyorum ama 18-20 arası bişeydi sanki olduğum hafta hemen doktora gitmiştim soğukta kalmışsın dedi
Poncikbitanne YagizAsyaMom ben bi an onu görmeden yazdım canm belki üşütmüşsündür kanaman yoksa endişe etme
YagizAsyaMom Poncikbitanne yok çok şükür. Sağol rahatlattığın için gece yatmadan banyo yaptım 12 ye doğru su soğuktu ondan olabilir mi acaba
YagizAsyaMom Ummi ya vallahi bilmiyorum o kadar korkuyorum ki ilk kez böyle bir şey başıma geliyor ve geçmiyor
YagizAsyaMom Kibarbaby ezana karşı bi sıcak yıkanayım dedim kesildi çok şükür ama ömrümden 10 sene verdim diyebilirim. Bugün doktor günü gider gitmez soracağım
Melusin Gcen hafta doktoruma sormustum bende aynisi oluyordu. Normal dedi. Suan da karnim agriyor persembe randevum var tekrar gidip sorucam insan telas yapiyor🤦🏻♀️
Zeynocemre Canım enfeksiyon kapmıssındır korkma..sudan bile kapabiliosun ishal olunuo böle durumlarda sende sancıyı ishal yapıodur büyük ihtimal Allah şifa versin
YagizAsyaMom Hatice44 vallahi olabilir sıcaklar mahvetti beni 😑 bugün gidince haber veririm hepinize çok teşekkür ederim hepinize