Semra12344 Tuba_1996 son adet tarihim 20 temmuz 19 haftalık olduk bile ben 12. Haftada öğrendim cinsiyetinin kıyafet alışverişini yarıladım bile 🧿🥰
kahvesever__ 30 Temmuz da hamile kaldım daha belli değil bu ayın 18 inde gidicez o zaman söyleyecek inşallah 🙏 doktorumuz
Zma kahvesever__ kaç haftalık hamile oluyorsunuz .ben. 13 haftalık hamileyim dün cinsiyeti belli oldu
kahvesever__ 4 aylık hamileyim Türkiye de erken öğrenebiliriyorsunuz ben yurt dışında olduğum için maalesef burda 4 aydan sonra söylüyorlar
Mihriballim Son adet tarihim 21 temmuz aslında 7 ama geç döllenme olduğu için 21 temmuzdan hesap yapıyoruz cinsiyetimiz kız
caganin_annesi 18 temmuz son adet tarihi şu an 19+4 düz.💕 16 haftalıkken öğrendim oğlum olacak inşallah 💕
Melikefe 12 ağustos son adet tarihim 13. Haftada yüzde 90 kız dedi bugün 16 olduk kontrolüm var inşallah yüzde yüz kız der bir oğlum var bide kız istiyorum inşallah sağlıklı olsunlar da
Buse62 Melikefe benimde 11 agustos son adet tarihim. banada 14.haftada yüzde 99 erkek dedi ama bence detaylı ultrasonda kesinleşir
3cocukannesii 13 ağustos son adetim 12+4 te kıza benziyor dedi Dr şuan 15+6 oldum bu ayın 9 da randevum var kesin olarak söyler cinsiyeti Dr . Net olarak kız demediği için alışveriş yapmadım kimseye de demedim henüz belli değil Cinsiyetimiz diyorum soranlara
Seyma93 Tuba_1996 benim 21 Temmuz 12. Haftada tahmin etti. 17 de kesin dedi çünkü oğlum bacaklarını ayırıp pipisini gösterdi o anı da ultrasonla kaydetti doktorumuz😂
Alnes Tuba_1996 son adet tarihim 6 temmuz simdi 21 haftalik olduk, Almanya da yasiyorum 14. Haftada bebegimin kiz oldugunu ögrenmistik biz, hala da degismedi 🙏🧿