Brvndkm 8 haftalık hamileyim her an bebeğimin kalp atışı duracak diye korkuyorum daha önce 2 kürtajım var ya bu da olursa diye.rabbim düşmanıma yaşatmasın inş lütfen bana dua edin
hamisanne_63 Brvndkm bişey olmaz inşallah siz bol bol dinlenin kendinizi yormayın ağır kaldırmayın aman temizliği de bırak yapma hele ilk haftalar önemli 🙃
Cilek_16 Brvndkm canım öyle olmaz Allah’ın izniyle bide bol bol nohut yemeği yap ye bebişin kalp gelişimi için çok aşırı faydalı 🤗🤗
Biranneeeo Brvndkm ya offf korku bende de vardı daha önce bir kez kürtaj oldum 2. Bebeğimde her hastaneye gitmemde doktor herşey normal diyene kadar dua ediyordum içimden şu an kollarımda beni parçalıyor 😀 Rabbim inşallahhh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ipekkarakus0 Brvndkm benim de ilk hamileliğim de kalbi durdu bende 8+2 haftalığım aynı duyguları yaşıyorum ama içimizi ferah tutatalım inşallah hiç bir sıkıntı olmadan sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi 🙏
hamisanne_63 Brvndkm korkma bişey olmaz ilk aylarda yenilmemesi gereken besinler vardı sanırım ben hiç dikkat etmedim yedim ama sen onları bi araştır istersen onlardan da uzak dur madem önceden düşüşün varsa benim aklımda sadece maydanoz var bir süre maydanoz yeme