RasimEfemoms Ayselkaracizmelli aynıyıızz :)) bende 6 haftamda öğrendim ve bana da sürekli gitme ultrasona girme diyorlar. Ayda 1 gidiyorum bende kullanman gereken ilaçlar oluyor. İlaç gittiğinde gidiyorum zaten 30 lü haplar hep🥰
Ayselkaracizmelli RasimEfemoms bana da veriyor da ben içemedim ilaçlarımı midem aşırı bulanıyor yan etkileri çok fazla
Ayselkaracizmelli emineerustun evet ilk hamileliğimi 6.haftada öğrenmiştim zaten direkt kalp atışlarını dinletmişti doktorum
Valeria Ayselkaracizmelli doktorun söylemesi lazım, bebeğin durumuna göre ya da o hafta yapılacak test vs olabilir. Bunları kaçırmamak için sürekli takip edilmeli.
Ayselkaracizmelli Valeria işte, sözde özel hastane ve çok meth edilen bir doktor herhalde unuttu bilmiyorum bende o an unuttum eve gelince aklıma geldi size de sormak istedim ama 2 hafta sonra gideceğim inşallah
Ayselkaracizmelli balkopugu2701 13.haftamda gideceğim. İnşallah bişey çıkmaz diye dua ediyorum çünkü eşim kuzenim akraba evliliğinden dolayı bir sorun çıkar mı diye korkuyorum .