Kızlar merhaba sıra bana ne zaman gelicek diye beklerken bianda aniden geldi geçen haftalarda çatı muayenemde doktorumla sezeryana karar vermiştik salı günü için son kontrol randevum ve ardından sezeryan gününü kararlaştıracaktık sabah 10 gibi hastaneye geldik kontroller için ultrasonda şükür bir sorun çıkmadı ama nstde bebeğim hareketsiz çıktı 3 kere nst çekildi ama hareket yoktu tekrar doktoruma gitti bebeğim uyuyor diye düşünüyordum ki ben doktorum ultrasonda kontrol ettiğinde bebeğin solunumunda yavaşlama var seni hemen almam gerek bebek yerinde rahat değil dedi ben şok eşim şok ben bi yanda o bi tarafta aglıyoruz ve güçlü durmaya çalışıyoruz annemleri aradık gelsinler diye eşim eve gitti çantalarımızı almaya tek başıma doğuma girdim o kadar korktum ki bekleyen kimse yok ama sağolsun doktorum ve ameliyat ekibi o kadar iyilerdi ve korkumun farkındalardıki beni aşırı sakinleştirdiler sonra İgnemi oldum hemen ayaklarıma bir sıcaklık geldi yatırdılar beni ben hissederim diye o kadar korktum ki doktorum bir kaç soru sordu sonra bi baktım 5 dakika içinde minik meleğim oğlum yanımda şok olmuştum hiç bişey hissetmedim o andada dikiş esnasındada zaten onu kucağıma sağ saglim aldıktan sonra bütün acıların geçiyor 2 gündür hala hastanedeyiz şükür bebeğim kilosu herşeyi iyi küveze girmedik sütüm az az geliyor sadece onuda bol bol emzirmeyle aşıcagımı düşünüyorum ama en büyük kurtarıcım doktorum oldu ne kadar şükretsem azdır eğer o kararı vermeseydik belki herşey Farklı olurdu uzun oldu hakkınızı helal edin sezeryan olacaklar hiç korkmasın ben iğne görünce aglardım ama evlat için herşeye değermiş bunu anladım bütün doğum yapacak annelere hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰🙏💙