Bebeek02 Arkadaşlar sabah bu kanamam oldu kahverengi pedimin çeyreğini dolduracak kadar sonra kanamam durdu akşama kadar da yeşil sarı gibi koyu kıvamlı akıntım oldu hep regl sandım ilk ama reglik normalde çok ağrılı geçer hiç ağrım da olmadı hala kanamam gelmiyor sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Mehtapca06 Bebeek02 genelde gebelikte de biraz kramp ağrı falan oluyor tamamen hissiz değil en azindan benimkiler öyleydi
umutluanneadayi Bebeek02 enfeksiyon olabilir sarı ve yeşil akıntı enfeksiyon belirtisi inşallah gebeliktir ama dediğim gibi enfeksiyon belirtisi de olabilir uzulmenizi istemediğim için yazıyorum
Bebeek02 umutluanneadayi düşnceniz için teşekkür ederim ama kahverengi kanama gelip durması kafamı çok karıştırdı çünkü ilk defa böyle birşey yaşadım acaba yerleşme kanaması olabilir mi diye düşündüm açıkçası
umutluanneadayi Bebeek02 enfeksiyon da geç regl olmamızı sağlar ve bugün veya yarın olabilirsiniz aklınızda şüphe kalmaması için bir test yapın bence
Bebegim000 Bu belirtiler bişey ifade etmez canım dediğin gibi yerleşme kanamasıda olabilir enfeksiyon belirtiside, en güzeli gecikmen olduysa yarın bir test al ve yap negatif çıkarsada bi hafta sonra kan ver kesin sonuç alırsın, umarım gebelik vardır 🙏