Dilara0606 Kızlar ankaradaki devlet hastanelerine nereye gidiyosunuz memnunmusuz yazarmisiniz 16 haftalik gebeyim bir neden den dolayi hastane ve doktor değiştirmek istiyorum bilgilerinizi tecrubrlerinizi duyduklarinizi yazarmisiniz
Mehtapca06 Dilara0606 ben geçen sene Sami Ulus Beştepe ek binasına kontrollere gittim segir hastanesinde doğum yaptım bu sene şehit Ahmet özsoy Hastanesi’ne gidiyorum yine şehir hastanesinde yapmayı düşünüyorum
Gamzeates Dilara0606 Dilara0606 daha randevu almadı iseniz şimdilik Yenimahalle devlet hastanesin de randevular açıktı ben de kalp atısı duyulan kadar oraya gidicem daha sonra sizin gibi hastahane araştırıyorum ben de 🤦♀️
Ranaikra Dilara0606 ben gataya gidiyorum aşırı memnunum ve hiç randevu sıkıntısı çekmedim bu zamana kadar 30 haftalığım
Mehtapca06 Dilara0606 memnundum hatta orada doğum yapmak istiyordum çünkü her istediğinde randevu var ve herşeyi hızla yaptırabilirsin
Sevgiiiigulll Özele gideceksen Sincan lokman hekimden ben memnunum Özgül hanıma gidiyorum başından beri 38 haftadayım 🥰🙏🏻