neslican0644 A-arzu ben 1 ay önce 28+2 de doğum yaptım. 24.hafta da 2 cm açılmam vardı iğne ve ilaçlarla 4 hafta tutabildik ve sonra doğum yaptım. Bebeğim küvöz de malesef
Papatya17 A-arzu Bende 24+5 günlük hamileyim benimde riskim var sizin riskiniz neden bende rahim ağzı yetmezligi var
A-arzu neslican0644 ne kadar kuvezde kalır sağlıklı olsun da kuvezde olsun yeterki benimde onhaftada 2cm acilmam var di dikiş atildi
Rainbow0126 Papatya17 başka bir sorun yoksa biz 32. Haftayı gördük. Progestanla çok uzattık kısalmanın süresini. Şu an normal seyrediyor uzunluk ama yine de erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici yapıldı.
Ysa Allah şifalar versin inşAllah sonuna kadar götürebilirsiniz benimde erken serklaj olmustu ama suyum kalmamıştı 38.haftada sezaryen olmustum havuç suyu arttırıyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Ipekgulll Ysa Bende duydum doktora danışıp bi kaç gün düzenli içerbilirsinix aslında bayağı iyi geliyormuş
Ysa A-arzu 37.haftada bir hafta içinde vücudum balon gibi oldu doktora gittiğimde öğrendim ki suyum sızmış 38 de zorunlu sezeryan oldum
A-arzu Ysa son haftalarda normal diyolar ama benimki çok erken oldu malesef benimde o ara elim ayam balon gibi olmuştu demekki ondan