Fundakls 34 te 2 hafta sonra dedi 36 da gittim haftada 1 e düştü 34 ten itibaren nst istiyorlar 37+2yim cuma günü gitcem randevuya bakalım
Valeria MinikDenizKizi 37’ye kadar ayda bir sonrası bebeğin durumuna göre 2 haftada bir ya da haftada bir👌🏼
Selcans MinikDenizKizi 30-36 arasi 2 haftada bire düşmüştü.36′dan beri haftada bir oldu 39+4 oldum bu hafta ikinci kez gidecegim gelme belirtisi olmadigindan 😅
Mminikmucizemmm MinikDenizKizi normalde ayda bir, 32.haftada 35 e randevu vermişti 35 te 37 ye randevu verdi sonrasında haftada bire düşer diye düşünüyorum
okwestt MinikDenizKizi herkesin doktoru ayrı bir şey söylüyor ben de 32 ye kadar 1 buçuk ayda bir gittim 32 de ilk nst ye girdim 2 hafta sonra tekrar gel dedi 3 hafta sonra gittim 1 hafta dedi yani o yüzden çok takılma ama ben her dediğinde gitmedim çok ultrasona girmek iyi değil 2. Bebeğim olursa Allah kısmet ederse bu kadar sık gitmem kontrole
Rainbow0126 24 e kadar aylık, 32 ye kadar 2 haftalık (enfeksiyon sebebiyle rahim ağzı uzunluğum her gidişimde kontrol edildi.) kalanında haftalık çağırıyor doktorum. Yatış verdi 32. Haftada ciğer geliştirici iğne yapıldı nst’ye bağlandım. Devlet hastanesi.
Caglaa_ Gizemin-minnakI yani bence o annenin durumuna gore verilen bir karardir hepismizin farkli farkli oykuleri var genelleme yapmak cok dogru olmaz sanki 🙂
Cimen1409 Merve-bebek bnmde devlet 32de 2 haftada bir dedi 36da haftada bir dedi size neden öyle dedi ki
Merve-bebek Cimen1409 vlla bende bilmiyorum ama öyle dedi ayda bir gittiğim halde de çok bilgi vermiyor doktor nst de 32 de yapılıyor ams yok 36 dan sonra dedi bende pek bişi anlamadım da 36 da özel doktora gidecem saten ve sırf bu yüzden özelde doğum yapacam bile bile özele gönderiyorlar
HaticeBerkayBalat3103 @MinikDenizKizi canım benim doktorumda beni 34 üncü haftadan sonra haftada bir çagırmaya başladı sıkı takip ediliyoruz normal bişey zararı yok bence nst ye giriyoruz bebeğin gelişimine vs bakıyor sonuçta suyuna kilosuna falan bakıyor Allah korusun suda azlık vs olursa müdahale gerekebilir belki özele takipliyim ben de 36+2 Haftalıgız şuan
Eslemkusun_annesi MinikDenizKizi 34+2 de gitmiştim 20 Aralık için sezeryan günü belirledik suan 36+4 yarın anestezi doktoru ile görüşçem tahlil yapacaklar cuma günü kendi doktoruma randevum var birdaha da kısmetse bir aksilik olmadığı sürece doğum için gıdıcem
Gizemin-minnakI @Caglaa_ yok doktorum her gebesini 32. Haftada nst ye başlatıyor canım. Ben zaten her doktor Farklı dedim . Benim doktorum pinpirikli biraz riske atmayı sevmiyor . Çok şükür yoksa şuan bi sorunum yok öyle de ama doğum paketi aldık ve bu şekilde ilerliyor
haticerale63 MinikDenizKizi gerek yok ya riskli değilse bana da haftada 1 gel dedi ben 15 gün olsn öyle gidecem