Nihan_35 Adensu_ aynen ikimizde cuma günü yapalım zaten varsa muhakkak çıkar hayırlısı olsun hakkımızda kuzum🙏🥰💐
Seymanurrr06 Benimde 9 ay boyunca çocuğum olmadı ama çok stres yapıyorduk eşimde bende en son umursamadık ve o ay tuttu şimdi 7 aylık kızıma hamileyim stres çok etkiliyor lütfen stres yapmayın rabbim gönlünüze göre versin 🥰
Adensu_ Nihan_35 kan testi verdigimde negatifti acikcasi pek umudum kalmamisti ama adetimde gecikince belirtilerimde fazlalasinca azda olsa hala umudum var🥰 ozaman cuma gunu sabahi test yapiyoruz insallah🥰
-Ravza- Adensu_ bende de oluyor hamilelikte genelde ilkinde de olmuştu ama bunda daha yeni o yüzden daha olmadım
Adensu_ -Ravza- hastada degilim okadar garip ki soguk soguk terliyorum resmen ama cokta sicak cok garip🤣
Nihan_35 Adensu_ evet test yapıp buradan haberi veriyoruz öyle düşünme geç dollenmedir belki millet 15. 17. Günde ogreniyo pozitif çıkıyor kuzum merak etme vardır ins hamisizdir🙏🥰💐
Nihan_35 Adensu_ günaydın kuzum ins 🙏💜ateş basma terleme arada üşüme bel kasık karın krampları uyku hali bulantı baş donme 😌
MinnieMouse Adensu_ ya soyle ilk hamileligimde 10 dkda bir bi yanma bi donma hissi geliyodu bana 😅 o yuzden dedim gece ates basmasi gece terlemesi genelde adet oncesinde hormonlardan olabiliyo. Ama zaten hamilelik belirtileri %80 adetle ayni.
startown Adensu_ ben 10gündür öyleyim.Sadece gece de değil gündüzleride.Çok bunalıyorum ve terliyorum 🤦
Adensu_ startown yaa bendede gunduzleri oluyor ama geceleri uyutmicak bir sekilde sicak basiyor, hayirlisi olsun kuzum💙
Kimse1 Adensu_ Benimde öyle 3 4 gecedir öyle oluyo, adetime 12 gün var daha, hepte üşüyen birisiyim aslında
Zeyna27 Adensu_ tabiki sıcak hissetmek sıcak basması gebelik belirtisi olabiliyor şahsen ben yaşadım yeni hamileyim zaten hatta gün içinde vücudun hep sıcak hissediyorsun canım
Adensu_ Zeyna27 evet bendede asiri derecede var, beyaz seffaf akintimda cok oluyor sendede oldu mu canim