Bankacianne34 Merhaba kızlar, 39+2yim Cuma günü kısmetse sezeryan olacağım. Ama son yarım saattir deli gibi bir bel ağrısı, kasık ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum. Doğum öncesi işaretler olabilir mi? Desteğinizi rica ederim
Mervenin_Mucizesi Bankacianne34 bende 39dayım çok bilgim yok ama öğrendiğim kadarıyla eğer dinlenince sancılarınız geçmiyorsa gerçek doğum sancısı olabilirmiş. İsterseniz Bi uzanın bakın geçecek mi, yada ılık Bi duş alın geçmezse eğer gerçek sancı olabilir. İnşallah sağ salim kazasız kavuşuruz bebelere :)) sizin neden sezeryan oluyor peki kendi isteğinizle mi
Hazall34 Bankacianne34 geçmeyen agrınız varsa hastaneye gidin bence direk dogum başlangıcı olabilir nts ye baglarlar
Elifgoktug1 Bankacianne34 ılık duş alın ağrılar devam ediyor ve sıklasiyorsa doğum sancılarıdir ama ishal ve bulantı doğum belirtisi onu biliyorum yaşadım acilma oldukça oluyor
Bankacianne34 Mervenin_Mucizesi Yarın saattir uzanıyorum hala geçmedi. Benim çatım dar ondan mecburi sezeryan olacak
Mervenin_Mucizesi Bankacianne34 herkes diyor ki doğum sancısını insan anlıyor, acaba Bi duşa mı girsen ki geçmezse eğer Bi hastaneye git bence, benimde Bi kaç gün öyle sancılarım oldu sık sık vuruyorsa ağrı ve geçmiyorsa eğer doğum sancısı dır dediler ben uyuyakalmışım uyandığımda geçmişti inşaşşah tecrübeli birileri cevap verir 🤲🏻
alyaninannesi2 Neden sezeryansa daha almadı 😮 genelde 39 da alıyorlar en geç. Doğum başlamış olabilir eğer sezeryansa bence gidin içiniz rahat etsin bide normal doğum sancısı çekmeyin zaten sezeryan ağrınız olacak ☺️
Karamela- Sancılarınızın dakikalarını yazın eğer düzenli bir şekilde gelmeye devam ediyorsa gerçek sancı olabilir. Sıcak duş da sancıyı artırır. Gerçek doğum olabilir tabiki ama yalancı sancılar da bu haftalarda başlar. Doktorunuzu arayın sizi daha iyi yönlendirecektir.
alyaninannesi2 Bankacianne34 herkeste su gelmiyor ki sancınız gelmiş olabilir. Ama doğum sancısını hissedersiniz yani kendini belli edermiş. Yani herkes çok farklı adet sancısı gibi yaşayıp 5 cm açılanı da duydum 🤷🏻♀️ Her ihtimale karşı ya doktoru arayın ya da gidin.
alyaninannesi2 Bankacianne34 sadece bel ağrınız varsa bi kaç saat daha bekleyin geçmezse gidin. Ama kasılma sancı bebekte sertleşme kanama su nişan vs varsa hiç beklemeyin