Aslhn18 An itibariyle bizde 37 hafta olduk ve ne gelen var ne giden var😄 okadar temizlik iş hüç yapıyorum bananısın diyen yok ne sancı ne bişey bide kozlar erken gelir derler 😀bu seneki kız bebekler yerini seviyor gelmek istemiyorlar
Fatmanurb2 Aslhn18 37+1 olduk bizde aynen dedigin gibi kizlar yerini seviyor sanirim benimde ne sanci cikiyor ne baska bisey var sadece yururken baski yapiyor o kadar 😃
ogretmen_anneee Aslhn18 bende 37 oldum bugün nst de sancı 30-40 lar da çıktı . Normal dediler ama bilemedim 38+5 de sezeryanım. İnşallah ozamana bekler 🤲🏻
Bezelye_2 Aslhn18 iş hariç yerinde an durmayan Bi oğlum var. Gün içinde onlarca kez karın kasılması yaşıyorum, son 4 gündür belden sancı yaşıyorum düzensiz 37+ 3 olduk bakalim bekliyoruz. 2. Normal doğum olacak inşaallah
alyaninannesi2 Bende 36+4 ama arada rahimde baskı hissediyorum bazen diyorum acaba erken mi gelecek 😬 baskı falan da mı yok ? Ben bide sezeryan olacağım bebek iri eğer 37 de falan gelirse normal dener mi doktor hiç konuşmadık 🥲
Aslhn18 Fatmanurb2 aynı aynı benimde cok yürüyünce oluyor toplanıyor faln okadar baska bişey yok sancıda cıkmıyor
Aslhn18 ogretmen_anneee inşallah bekler tabi 38 gectikten sonra dogdunlar saat kadar beklerdik 10 hün daha bekleriz