Fatma42fatma ACİLL.! Kızlar 33 haftalık hamileyim bebeğim hareket ederken karnım çok acıyor sanki karnımın içi yırtıyorlar, hareket edemiyorum 1,2 saattir böyle aranızda yaşayan var mı?
glsm_kr8383 Fatma42fatma Yarın 31 olucam ve 30a girdiğinden beri böyle canım çok acıyo geriliyor baya karnım
bebegimizibekliyoruz1 Fatma42fatma 36dayım son iki üç haftadır vajinadan çıkcak gibi hareketleri sanki biri elini sokup içerisini karıştırıyor
smmamoms Fatma42fatma bebek artık büyüyo yer açıyor kendisine. Çok normal ☺️ Benim sanki içimi kazıyordu gerçi 38’e geldik hala öyle 🙈
Fatma42fatma Ya sizin daha erken başlamış ilk hamileliğim de olmamıştı böyle bişey korktum, yer mi değiştiriyor acaba, internetten baktım bişey bulamadım glsm_kr8383
Fatma42fatma bebegimizibekliyoruz1 sizin artık normal doğuma hazırlanıyor benim karnımın sağ tarafında ağrı var içten hareket edemiyorum nefesim kesiliyor bebek hareket ederken
glsm_kr8383 Fatma42fatma Bugün sağlık ocağına gitti. M Doktor büyük ihtimalle yer değiştiriyor dedi ama şiddetli ağrı sancı olursa acile git dedi. Bebek dönüyomuş içimizde
smmamoms Fatma42fatma ahhh kesinlikle bide artık geceleri de sancı vurmaya başladı uykusuzluk cabası bide bebek büyüdü bir hareket ediyor nefesimi kesiyor resmen 😂
Sevdaelmc Fatma42fatma 32 haftalığım bende de var aynı durum canım sanırım genel olarak bu haftalarda başlıyor bebek büyüdüğü İçin 🥰
mekutlu12 Fatma42fatma içerden bir şeyler batıyo bıçak saplanıyo gibi bi hisse ben de yaşadım 30. Haftada. Bir gün boyunca sürdü çok hareketliydi o hareket ettikçe bıçak saplanıyodu otururken daha hafif ama ayağa kalkınca iki büklüm olduyodum. Bir gün boyunca sürdü geçti ama normalmiş 😊
Elfgrcn Fatma42fatma bende 30 haftalığım benimde sanki kaburga kemiklerime değiyomul gibi hissediyorum çok garip 😂