cansornek Merhaba arkadaşlar. Gebeliğinde sma testi yaptıran var mı acaba? Gebelikten önce kan ile belli olan bu durum ultrasonda vs de belli oluyor mu? Bilgisi olan aydınlatırsa çok sevinirim.
tugce3401 cansornek ultrasonla belli olan bir şey degil. Ben özel laboratuvara kan vererek sma taşıyıcısı olup olmadığıma baktırdım. Eğer ben taşıyıcı olsaydım eşime de bakacaklardi. Genetik test olmadan tespit edilemiyor
ikimelekannesii22 tugce3401 genetik test vermiştim pıhtılaşma varmı diye orda görülürmü acaba yoksa baska tahlil mi gerekli?
tugce3401 cansornek ben 900 liraya yaptırdım. Sonucu 4 haftada çıktı. Farklı yerlerde farklı fiyatlar var. Sorabilirsiniz. Ailenizde sma öyküsü varsa belki devlet hastanesinde de yapıyorlardır riskli diye
tugce3401 ikimelekannesii22 sanmıyorum orda gorunecegini. Genetik testlerde genel bir tarama olmuyor çünkü. Ne istendiyse ona bakılıyor
Askiletotomsu tugce3401 SMA testi yasa olarak geldi geçen hafta Yasa olarak gelince ücretsiz oluyor diye bliyorum
portakalsekeri tugce3401 kromozomlars bakıyorlar ya sma hastalığı da kromozomdan geçen birşeymi veya hangi kromozomdan kaynaklı biliyomusunuz
tugce3401 Askiletotomsu yeni evleneceklere geldi sanırım. Nikah için saglik taramasından geçiyoruz ya oraya eklediler diye biliyorum
portakalsekeri tugce3401 bu genler 5. Kromozomda bulunuyormuş heralde Genetik test yaptırınca olsa çıkardı sanırım