Zehrakaramanoglu6554 Az önce kalkarken bir anda sağ bacağıma birşeyler oldu yürüyemiyorum şuan uzanınca geçiyor ama kalkınca çok kötü ağrıyor aynı şeyi yaşayan var mı acaba
Gulbeyaz_yesilyurt Zehrakaramanoglu6554 Benimde oyle 33 haftaligim sal lalcafan bacagima kadar yuruyemiyorum bazen kizimda da yasadim bebek buyudu artik ondan birde cok yorulunca oyle oluyor kendimi yormayinca herhangi hit agri yok normalmis doktor oyle dedi
busrasahinn Zehrakaramanoglu6554 kramp girmiştir canım kaç haftaliksin bana da oluyo arada 32+4 um ben
seon90 Gulbeyaz_yesilyurt cnm bendede aynısı oluo 4 yaşında oğlum var hiçdinlendmiyorum oturmuyorum ama mahfoluyorum sağ kalçama hep iğne saplanıo bacağımı zaten kaldıramıyorum eğilemiyorum bile.yanidaha 18 haftalığım nasıl olcak bilmiyorum.inşallah 38. Haftaya kadar sağ sağlim dayanırım diye dua ediyorum
Gulbeyaz_yesilyurt seon90 Cok.zor gercekten bilirim kizimda da cok cektim ama.dogumdan sonra gecmisti neyse ki az kaldi ocakta dogum kuryulucam bu agrilardan inslalahhh
Mirzaninannesiii Zehrakaramanoglu6554 magnezyum eksikliğinden demişti banada ben 8.haftada yaşadım acile gittim .Öyle söyledi . Normal muayeneye gidince soyle doktoruna yazar sanada .şuan 32deyim içince olmuyor
seon90 Gulbeyaz_yesilyurt vallahi korkuyorum erken doğmasından falan.oğluma hamileyken hiç çekmedim ama bunda baya çekiyorum.bide omuriliğim sorunlu benm nolcak bakalım.
Gulbeyaz_yesilyurt seon90 Cok yorma kendini canim cocugun uyunca sende dinlennn valalhi buaralar is yapmak cok zor 2 is yapiyorum 1 saat dinleniyorum kizim uyuyunca da uzaniyorumm
seon90 Gulbeyaz_yesilyurt vallahi çok zor allah yardımcımız olsun.rabbim sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin🙏🏼🙏🏼