kartanesi24 Gmzsf inanamiyorum canim bu kadar kisi oldugumuza, ne aci aslinda! ama bu forum’u bu yüzden cok seviyorum, herkes kendisinden bi parca bulup “aa yanliz degilmisim” diyebiliyor 😞 Rabbim sabir versin
Beren47 kartanesi24 Amin cankm Allah razı olsun insallah 🌸 buda bize ders oldu bidaha herkese güvenmemeyi öğrenmiş olduk
papatya_35 kartanesi24 Bu sizin kararınız zaten yani birde hiç çocuk sahibi olmak istemeyebilirsinizde belki hayatınıza 2 kişi devam etmek istiyorsunuzdur kimene ki bundan 😡 Düşüncesizlik bile demek istemiyorum bu çok farklı bir boyut.. Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm sizin adınıza. Umarım bir an önce kendinizi toparlarsınız ve akıl vermek üzerime vazife değil asla ama bu düşüncesizliği yapanları bozup atın ister küssünler ister kırılsınlar. Önce insanlık öğrensinler biraz olsun ☹️
Beste0636 kartanesi24 canım çok geçmiş olsun bende aynı durumları yaşadım ilk gebeliğimde haber verdik 8 haftalıkken düsük yaptım herkese tek tek anlatırken her telefonda yine ağlıyordum acım tazeleniyordu 3 ay sonra tekrar gebe kaldım eşim annem ve kaynanama söyledim başka kimse bilmiyordu 13. Haftadan sonra cinsiyet belli olunca söyledik suan 33+2 yiz. Sıkma canını bu durumu biran önce atlatmaya çalış rabbim hayırlı evlatlar versin size ve isteyen herkese 🤲🏻
Blossom kartanesi24 Bunu erken söylesen de geç söylesen de yaşayacaktın emin ol. İki gebeliğim de sonlandırılmak zorundaydı. İkisini de hastaneye yattığımda haber vermek zorunda kaldık. Bu durum bir şekilde duyuldu ve tekrar tekrar yaşadım bu bahsettiğin mevzuları. Kayınvalidene çok suç bulamıyorum o yüzden. Ama şuna katılıyorum. Kalp atışı duyana kadar ailelere söylenmemeli.
Seymaayyy kartanesi24 benım. 4 ayıma kadar eşimden harıc kımse bılmedı 5 ayımda anneme soyledım 6 ayımda artık bır çok kısı öğrenmiş oldu bır kıtapta okumuştum ilk 3 ay denmemesı gerektıgını 🙂