Deletedmom62627 Ben dürtmedikçe hareket etmiyor sebebi ne ola ki? 36+4 haftalığım var mı benim gibi olan? Ha bir de sabah acaba banyoda suyum geldi de ben mi anlamadım diye düşünüyorum suyum gelse farketmesem nolacak?
MinikMucizeninAnnesi Suyunuz geldiğinde farketmemek imkansızım,doktorum öyle söyledi. Çişini yapıyorsun gibi ama asla tutamıyorsun rengi bulanık oluyor kanlı da olabiliyor dedi. Yani kesinlikle anlaşılıyormuş. Haftalar ilerlediği için yerleri daralıyor hareketler artık azalıyor bi kaç gündür benimkide çok hareketli değil dürtersem anca oynuyor ya da bişeyler yiyince normalde kıpır kıpırdı 😊
Deletedmom62627 MinikMucizeninAnnesi işte acaba banyoda hissetmemiş olabilir miyim diye düşündüm bide hareketleri azalınca… İnsan korkuyor ya ne bileyim. Teşekkür ederim 😊
Humeyrakrtl64 Yerleri daraliyo heralde ondan benim bebegimde eskiye góre az hareket ediyo birde suyun gelince anlamaman imkansiz tutamazsin sicak sicak akiyo bilirsin
Deletedmom62627 MinikDenizKizi evet galiba ondan dolayı yoksa tüm gün bi oyana bi bu yana horon tepiyodu demek iyice kilo aldı 😁