Mihriban32 Mardin parkta doğum yapacak var mı birde oranin doktorları nasıl? Yada özel Bingöl hastanesi
er_aslan47 Mihriban32 şahin hoca var parkta çok iyi bı doktor Mehmet Emin ayag diye bı doktor da var özel kliniği var onunda bu ikisini oneririm
kedilianneee Mihriban32 Mehmet Yaman a başlamıştım takipe onda yapacağım doğumumu gayet iyi bir doktor ilgili
Semiha_ Edafkrt Canım doğum yapmadıysan hala ben memnunum özel Bingöl hastanesi Mehmet bey yaptı doğumumu isteğe bağlı sezeryan oldum 39+0 da ama çok rahat geçirdim süreci çok ilgiliydi kendisi tavsiye ederim
superstar_00 poncikveannesii Sakin yapısı var açıklamalarıyla insani tatmin ediyor normalde tüm doktorların önceliği normal doğumdur eger normal doğuma engel bir durum söz konusu olura sezaryana yönlendiriyorlar.
poncikveannesii superstar_00 anladım haftaya gelecem bingöle doğumum orda olacak normal olursa Tural beyi düşünüyorumda hayırlısı olsun inşallah
superstar_00 poncikveannesii Hayırlısı olsun inşallah doğumu Tural hocada yaparsaniz deneyiminizi paylaşır mısınız?