Nurr122 Annesibebegi ben kullanmıştım ilk kızımda doğumdan çıkınca hemen giydirdiler 10 gün boyunca çıkarmadım bacağımda hiç varış oluşmadı ve odemimde hiç olmadı canim
Annesibebegi Nurr122 doğumda değil sonrasında mı giydiniz anlayamadım , doğum normal miydi sezaryn mi
Nurr122 MinikDenizKizi Sezerynda oluyo zaten canım ben Sezeryan oldum şuan ikinci gebeligim yine kullanıcam
MinikDenizKizi Nurr122 Doktoruma sorayımmı hiç bilmiyordum bunu ne zaman giymek lazım nereden aldınız siz ?
Gizemaksum MinikDenizKizi Hastanede veriyolar zaten onlar sizi yonlendiriyolar bana sezeryandan once verdiler giydim
Nurr122 MinikDenizKizi Medicalden aldım benden doğuma girmeden önce istedi doktorum boya ve kiloya göre aliniyo zaten ozaman 100 TL gibi bi fiyatti
MinikDenizKizi Gizemaksum Hiç bilmiyordum bunu ya çok teşekkür ederim ödem oluşmamasından başka faydası varmı
Gizemaksum Annesibebegi Ameliyata girmeden önce giydirdiler ameliyattan ciktiktan yarim saat sonra cikarttim ben
Annesibebegi Gizemaksum doktora sorduğumda genç ve zayıf olman varis çorabını gerektirmez dedi. Ne yapacağımı bilemedim yani gördüğüme göre zayıf ve genç kullanıyor kafam karıştı